Kto mi urobí potvrdenie o nepriepustnosti žumpy ?

Kto mi môže urobit potvrdenie o nepriepustnosti žumpy okrem mojho SD?Žumpa je prefabrikát,certifikát mám,je potrebné aj potvrdenie?Môže to byt hocikto,čo má opravnenie robit SD,alebo len ten môj?
Odpovedať
@mirenkapalkova Ahoj Mirka, myslím že by to malo byť súčasťou certifikovanej žumpy. Ak to tak nie je alebo ak je žumpa robená svojpomocne, tak pokiaľ viem potvrdenie o tesnosti by mal vydať stavebný dozor na základe skúšky tesnosti ktorú by mal urobiť. Ale nie som si tým istý.
Odpovedať
@zdendzi žumpu mám polsku,mám k nej aj certifikát akýsi,len neviem či to stačí....nevieš či to musí byt stavebný dozor moj,či može byt aj niekto iný,kto má nato oprávnenie?
Odpovedať
@mirenkapalkova No viem len že to robí stavebný dozor, ale to je v podstate stavebný inžinier čo má správny štempel. Ja osobne nevidím dôvod prečo by to mal byť iba konkrétne stavebný dozor, ale vzhľadom k tomu v akom Absurdistane žijeme by ma neprekvapilo keby ti na stavebnom úrade povedia, že to musí spraviť dozor. Asi to potrebuješ ku kolaudácii však ? Ja by som s tým papierom skočil za úradníkom, ktorý vydal stavebné povolenie a spýtal sa priamo jeho. Ale čo som tu na fóre už prečítal mám pocit že ohľadne týchto vecí vie poradiť Jan45
Odpovedať
certifikat so žumpou pretože kto vie aký kvalitny beton sa použil?
Odpovedať
Profilova fotka
Certifikát je nepotrebný nicnehovoriaci zdrap papiera čo si vies vytlačiť i z netu. Ku kolaudácii potrebujes potvrdenie o vykonaní skúšky nepriepustnosti. Môže vystaviť stav.dozor alebo firma ak to osadzala a má pečiatku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?