Kanalizacia domu vo svahu

Dobry den, chcel by som sa opytat ci mi vie niekto poradit ako sa najlepsie pripojit na kanalizaciu domu ktory je vo svahu a verejna kanalizacia je pod svahom a pri pripojeni je treba obyst garaz, ktora je pod domom. Pre lepsi obraz prikladam nakresy pohladov zhora a z boku. Taktiez prikladam mnou navrhnute tri riesenia s reviznymi sachtami. Rad by som vedel ktore z nich by bolo spravne. Vopred dakujem za odpovede a diskusiu.
Odpovedať
@jan45
Odpovedať
Profilova fotka
@hummar správne je druhé riešenie
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ak sa smiem opytat - preco?
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 pri alt. 1 a 3 voda pri veľkom spáde odtečie rýchlejšie ako odnesie splašky, tie stuhnú a zachytia ďaľšie splašky, hrozí upchatie
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 a Ked to Bude kydat kolmo dole tak v tom kolene naspodu nehrozi upchatie?
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsie je verzia 3 ...odporucam reviznu tegra sachtu priebeznu dn 630/160 tam sa uz vojde aj clovek a nebude problem pri obcasnom cisteni . Zivim sa pokladkou IS cize viem ocom pisem vela zdaru .
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 odpadová voda obsahuje len veľmi málo prímesí a pomer hmotnosti vody a tuhých fekálií umožní rozmixovanie tuhých častí po páde. Pritekajúca voda aj menšie množstvo rozbité časti odplaví. @mrco chápem Vás, som tiež vyučený vodár, ale živiť sa tým neznamená rozumieť tomu. Ako dozor som videl všeličo.
Odpovedať
@jan45 dakujem Vam velmi pekne za odpovede. Taktiez som bol prikloneny k rieseniu 2.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?