Domáca ČOV - aké prostriedky používate a čím čistíte odpady?

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať tých , kt. majú domácu čov. Aké pracie prostriedky , tablety do umývačky používate? A čím čistíte odpady? Poprípade kto má skúsenosti s ČOV z ekoservisu. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali a nejako zvlast sme sa nestrazili len sa nedalo napriklad dve pracky a plna vana bolo to treba rozdelit do dna aby ju nepreplavilo. Co sa tyka prostriedkov tak bacile zvladnu aj savo v primeranom mnozstve.
Odpovedať
@dudah pracie prostriedky používam bežné ale na ostatné používam https://www.country-life.sk/ekologick... veľmi fajn je čistiť kúpeľne a wc octom, po odparení necítiť žiadny zápach. S čovkou problémy nemáme, nepreteká, nepáchne...
Odpovedať
@wolodymyr a čím čistíte odpady ? Ďakujem
Odpovedať
@katarinaina a pracie prášky používate gélové alebo práškové? Nerobia vám šarapatu v ČOV? Nevytvára sa vám veľa peny v čističke? Ďakujem .
Odpovedať
@dudah ja používam na farebné gély na čisto biele prášok. Snažím sa neprať 4 práčky v jeden deň ale najviac 1-2. Pena sa veľmi netvorí...
Odpovedať
@katarinaina a môžem vedieť odkiaľ máte COV?
Odpovedať
@katarinaina a aké tablety do mycky používate,ak máte umývačku riadu.?
Odpovedať
@dudah Prach na pranie z DM, prach do umývačky z DM, kúpeľna, WC ocot. S čističkou problém nemáme, nesmrdí, nepreteká, rozbory vody už 6 rokov v poriadku.
Odpovedať
@kaja01 prach do mycky aj na pranie to je nejaký prášok? Ešte som o Tom nepočula. Alebo môžte mi to priblížiť čo to je? Ďakujem.
Odpovedať
@dudah my na vychode mame prasok na pranie aj do umyvacky, V BA a blizkom okoli maju prasok len do peciva, ostatne dva su prachy. Je to to iste
Odpovedať
@dudah No normálny prach na pranie a prach do umývačky, nie gél ani tablety.
Odpovedať
@zita19 ďakujem za vysvetlenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dudah ked treba tak aj sifo pouzije manzelka ale malokedy lebo mame spravny sklon tak idu v pohode a ja nemam problem rozobrat sifon ked treba. Ozaj sme pouzivali vsetko ako iny len sme to delili na viacej dni takze u nas nebyvalo mega velke upratovanie.
Odpovedať
@dudah priznám sa že neviem, máme ju už 11sty rok, takže neviem kto je výrobca
Odpovedať
@dudah jar platinum - tie nie sú síce ekologické ale keďže púšťam umývačku v priemere raz za 2-3 dni, tak nie je s tým problém
Odpovedať
@wolodymyr ďakujem :-)
Odpovedať
@katarinaina ďakujem za informácie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?