Docasna zumpa

Zdravim vas. Potrebujem poradit ci mozem riesit docasnu zumpu laminatovou nadrzou? Alebo vase napady? Skusenosti. Budem ju pouzivat cca rok a potom sa napojim na obecnu kanalizaciu tak nechcem vela investovat do docasnej zumpy. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
otázku by som postavil ináč, je už obecná kanalizácia pred kolaudáciou? To, že je naprojektovaná a hovorí sa o nej, nezaručí, že za rok bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ....... - moja reč. Ešte sa všeličo môže stať. A idú komunálne voľby.... :-D To, čo vraví dnešný starosta môže byť len zbožné (predvolebné) želanie. Tu sa špekulovať nedá a stavebný úrad a "životné prostredie" sú v tomto nekompromisní... Ak si si, igorigi, istý, že je to tak, tak ako vravíš, daj menšiu. Ale "náhradnú" žumpu bez certifikátu by som neriskoval. A určite s tým počítaš, že to potom využiješ na dažďové vody, pravda.....?
Odpovedať
Jan 45, Ano uz sa bude kolaudovat, ale najskor by to malo byt ukoncene buduci rok. Leonardom, Dobry napad na mensiu zumpu s certifikatom. Porozhliadnem sa. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@igorigi žumpa neportrebuje certifikát, ale skúšku tesnosti. Ale kombinácia s využitím dažďovej vody v budúcnosti je dobrá.Treba urobiť rozdelený rozvod vody dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
mna by zaujimalo, ako dlho asi trva, kym sa urobi kanalizacia... vraj je na nasej ulici uz schvaleny projekt, vyhradene peniaze, zacat sa ma toto leto... s akym prechodnym obdobim mam asi ratat - 2-3 roky alebo...? (momentalne mame totiz malu zumpu 7m3, ale za 2-3 mesiace nas tam bude byvat 6 osob, takze bude treba nieco vacsie, ale len docasne...)..
Odpovedať
Je zaujimave ako urady komplikuju zivot ludom, ktori platia dane.
Odpovedať
Profilova fotka
@elllla A načo "niečo väčšie", keď tam už máte "menšie".....? Stačí častejšie vyberať - veď furt je to o tom istom. Klasický "fekál" má aj tak presne 7 m3..... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?