Dazibeton Nemšová - recenzie

Zdravím.Som v štádiu kedy vyberám žumpu k rodinnému domu.Na internete je toho strašne vela.Aj tu sa vela popísalo o roznych pofidérnych firmách ktoré zaplavuju trh nekvalitnými žumpami.Nasiel som žumpu 12m3 za 882 eur s dph.Firma Dazibeton z Nemšovej.Volal som s nimi a tvrdia že je to ich výrobok.Ale dosť sa podobá na všetky tie lacne žumpy o ktorých tu bolo dosť popísané.Nemáte niekto osobné skúsenosti s touto žumpou?? Ďakujem
Odpovedať
dazibeton su podvodnici.MNA UZ NATAHUJU ASI TRI TYZDNE ANIC.NEBERU MOJ TEL.ZAVOLAM Z INEHO TAK ZDVIHNU A ZAS SA VYHOVARAJU NA AUTO.A STALE NIC.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Zdravim, tiez mam zaujem o zumpu od nich, mate niekto aktualne informacie o nich ? V telefone mi nejaka slecna tvrdila ze do troch dni ju dovezu, ze maju skladom na firme, tak teraz neviem ci to s nimi skusit alebo radsej nieco ine hladat ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
no prekvapujete ma, ako ste dopadli? dakujem som dohodnuty ze mi zumpu osadia..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Mam rovnako zlu skusenost ako Jan6112. Zbytocne som ku nim prehnal za 350Eur z BA nakladne auto. Nikde ani nohy iba vyhovorky od pani, ze mi posielala SMS, ze nadrze este nemaju (Neviem kam posielala, mne nie. V piatok este boli v utorok uz nie). Ani ospravedlnenie, ani navrh riesenia, odvtedy mi neberu telefon na ziadnom z ich cisiel.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zlá skúsenosť. Predvčerom nám mali priviesť žumpu a nič. Telefón nedvíhajú, na sms neodpovedajú.
Odpovedať
Arogantne jednanie,zumpa netesni,a rozpada sa...a ak si firmu trosku otuknete je to poliak,schovavajuci sa za svk predajcu......
Odpovedať
@vojtodk zdravím tiež uvažujem o výmenu katastrofálnej ešte nepoužitej plastovej žumpy (každý polrok mi pribudnú 4 praskliny) na betónovú od koho máte žumpu a ako Ste spokojný ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?