Dá sa preložiť kanalizácia vedúca cez náš pozemok?

Profilova fotka
Ahojte ,chcela by som sa spytat ci je mozne prelozit kanalizaciu ,ktora vedie cez nas pozemok ,dlzka ja cca 20m a priemer potrubia 300mm. Dakujem!
Odpovedať
samozrejme sa vsetko da, po dohode s jej vlastnikom, po vypracovani projektovej dokumentacie prekladky, po schvaleni prislusnymi instituciami, jednu vec si musis vsak uvedomit...prekladkou sa vlastnictvo nemeni, to znamena, ze cela tato investicia pojde na tvoju tarchu, pricom vlastnikom zostava ten povodny...ja by som taku zbytocnu investiciu nerobila...ak trochu rozvinies dovod tvojho umyslu, mozno ti poradim konkretnejsie...mas tieto siete vyznacene na liste vlastnictva? co tak ziadat nahradu za obmedzovanie vykonu tvojich vlastnickych prav? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vlastnik je trencianska vohodohospodarska spolocnost. Chceme kupit pozemok ,ale ukazalo sa ze vsetko je ok ,len tadial vedie asi aj nevyuzite odpadove potrubie ,ktore by sme chceli prelozit ku kraju pozemku ,kedze ma ochranne pasmo 2,5metra. Takto ako je by nam vadilo kôly ochrannemu pasmu projektu...
Odpovedať
ja by som isla za majitelom a opytala sa priamo jeho, ci to potrubie vyuziva...ak nie, rozhodne je to prvy krok k dohode, mozno bude suhlasit s jeho likvidaciou...ak je pouzivane, treba dokumentaciu na jej prelozku, predbezny suhlas formou zmluvy od spolocnosti , ktora povie, ako to ma vyzerat, v akom stave ju od teba prevezme {projekt skutosneho vyhotovenia plus geodeticke zamerani}...musis si to vykomunikovat s vlastnikom...lacne to nebude rozhodne ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?