Čo robiť so zrušenou čističkou?

Profilova fotka
Ahojte, viete mi prosím niekto poradiť či je možné zasypať zrušenu čističku zeminou? Je potrebné dať najprv na najnižšiu vrstvu štrk? Stavba je dosť hlboká (cca 3 m) a neplánujeme si zriadiť zber ďaždovej vody na polievanie kedže tam už máme vodu zo studne. Viete mi prosím poradiť?
Odpovedať
@viktoria86 Ak je to cele betonove tak by som tam dal poklop a chladil tam pivo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@viktoria86 tam nemáte čo pokaziť, ak ju už nepotrebujete a nechcete ju vykopať, treba ju zasypať čímkoľvek, navrch pol metra zeminy.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mam cisticku AT06 z Aqatecu nechcete ju niekto ??? Treba si ju vykopat ;-) okr.DS
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Spravíme to takto veru.
Odpovedať
Profilova fotka
@17juraj17 :) poklop veru je, ale nie je betonova :)
Odpovedať
@viktoria86 Ja osobne by som ju vykopal, dal trosku do poriadku a poskytol by som ju trebars na bazos. Keby som nemal svoju tak by som sa prihlasil. Vzdy je lepsia covka ako dierava zumpa.
Odpovedať
@viktoria86 Tam mne je jasne ze samotna cisticka nebude betonova ale napr kamarat ju neobsypaval zemou ale pekne ju ulozil do betonovej sachty :-) Ale inak je jasne ze treba urobit ako napisal jan45 . Vytiahnut plast ak ide a cimkolvek zasypat. Trosku hliny naviac a prisypavat ked bude sadat zasyp.
Odpovedať
Profilova fotka
super, super, dakujem vam velmi pekne za informácie. Pomohli lebo sme ozaj ešte nikdy nič také nerobili tak sme boli stratení :)
Odpovedať
@wolodymyr -a čo už neni potrebná? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jaro313 mam kanalizaciu tak naco potreboval som to na 7 rokov kym ju urobia a aj to vdaka fondom ... je tvoja aj lopatu ti poziciam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?