Čistička + nádrž na dažďovú vodu alebo žumpa

Rada by som sa poradila s niekým kto má skúsenosti či kombináciu týchto 2 alebo troch veci na dome ako sa oplatí mať nádrž na dažďovú vodu a ňou kombinované míňanie vody na pranie wc a polievanie s bežnou úžitkovou vodou či to vidíte z odstupom času ako vhodnú investíciu výhody prípadne komplikácie E. Ďalej kto má akú kombináciu či už s čiastickou alebo zumpou čo je lepšie ? Prípadne aké sú úskalia vybavovania cez aké firmy ste riešili ( v rámci TN kraja ) Ďakujem
Odpovedať
@lubkecha mám skúsenosť len s dažďovou vodou na polievanie, je to výborná vec. Pokiaľ to chceš na pranie a WC tam treba vybudovať filtrovanie vody. Totiž je až zarážajúce, čo všetko sa do dažďovej vody dostane (peľ, lietajúce semená, erózia strechy) a treba počítať so zimnou prevádzkou, keď vody je málo.
Odpovedať
Tiež som zvažovala len zavlazovanie zahrady no teraz su tie technologie s tymi nadobami a all prislušenstvom na dobrej urovni a prespekulovane aj s kombinovanym napustanim do prislusnych zariadeni filtraciou dokonca by mala byt ta dazdova voda prospesnejsia napr pre pracku bo je maksia atd len by ma zaujímalo realne kto to má uz nejaky cas aj v rámci domácnosti na to splachovanie a wc ci stym nie je problem obzvlast pri vstavanom wc a tak...no dakujem za info :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?