Aquatec AT6 nestabilné ventily

Zdravím, mám Aquatec AT6, nekupoval som ju novú. Používam cca mesiac. Nesmrdí, ale spozoroval som dve veci. 1. Začala sa tvoriť pena, neviem či to je dobre alebo zle a ak zle, ako tvorbe peny zabrániť? 2. nemám tam páčkové ale šróbovacie ventily. A minimálne každý týždeň musím tie ventily nastaviť, pretože sa mi neustále rozlaďuje. Vždy akoby sa zaťahovali, pretože sa znižuje množstvo bubliniek a spomaľuje prietok. Je to bežný jav, alebo sú páčkové ventily lepšie? Dajú sa bežne niekde kúpiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Origo su packove a kupis ich z zeleziarstve podla srobenia Pena je zo zvyseneho pouzivania sapo atov mydiel samponov
Odpovedať
Profilova fotka
@dalosera pena zavisi od toho co do nej tecie, nemusia to byt nutne len sampony. Ale to zase nejaky extrmny problem nie je. Mne sa ventily nerozladuju, ale z casu nacas treba okruhy "prefuknut", lebo tie mamutkove cerpadla sa mozu pripchavat.
Odpovedať
Právaže ešte to zo saponátov a šampónov byť nemôže, pretože tam žiadne neposielame. Zatiaľ len záchod. Čiže to môže spôsobovať upchávanie čerpadla a nie pohyb ventilov? Respektíve upchávanie vzduchového potrubia? Ono ale keď ventil nastavím, funguje všetko ako má, akurát po niekoľkých dňoch ho musím nastaviť znovu a stále dokola.
Odpovedať
@dalosera ziadne ventily nemente, raz tyzdenne venujte par minut cisticke a kazdy okruh otvorte naplno. Mne sa husta tmava pena tvorila volakedy, ked som mal kondenzat z plynoveho kotla zvedeny do cisticky, potom som to prerobil.
Odpovedať
Profilova fotka
@dalosera pozri si https://www.youtube.com/watch?v=RwbK0...
Odpovedať
Profilova fotka
@dalosera kolko kalu mas podla testu ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?