Aká má byť cena práce za opady v základoch?

Chcem Vás poprosit o názor na cenu práce vodárov čo nám robili odpady pod základovu dosku. Za material mame fakturu cca 23O e za material. A zobrali 400 e za 4 hodiny aj s materialom. mám sa zá ta cena prehnaná.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak v skutočnosti stál materiál 230e ,potom 170e za prácu a dopravu je dobrá cena .
Odpovedať
To nemozes takto pocitat.Ten majster to bol urcite najskor pozriet,kde stravil iste aspom hodinu kym ste si ujasnili detaili.Potom musel sediet doma nad projektom a vypisat material.Potom bol nakupit material a priviezol ti ho na stavbu.Pritom najazdil x kilometrov.Myslis ,ze tuto pripravu bude niekto robit zadarmo? A nakoniec pride marec a bude treba zaplatit dan s prijmu.Neviem ako velka je vasa spodna kanalizacia ,ale urcite to neboli 4 hodiny prace ako si myslis.
Odpovedať
Ved hej mate pravdu, vieme že nič nie je zadarmo a dnes už vobec nie. Boli k tomu dvaja. Len vedla stavaju tiež dom a tam zobral iný 30 e za robotu. maju 6 opadov ,my mame 8. POtrubie je dvojmo a je tam aj haica na vodu tiež dvojmo. Na plánmi nesedeli, jeen en prišli premerali druhy en poukladali. Mna možno len zaskočilo, že najskor povedali, že zoberu viac materialu a ak ostane vratia to tak bežne robia Prebežne povedali, že tých 400 E.pola materialu, ten nespotrebovali a aj tak zobrali 400 E . Aj mažel plati v marci dane. A tiež si myslime, že rašej at o 20 viac a nech to spravia poriane ako ma príst nejaký mamlas. Dakujem za vysvetlenia
Odpovedať
aj nám zobrali cca 400e, prácu si naúčtovali 155e a robili to pár hodín.....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?