Začat najprv zárubnami a dvermi?

Profilova fotka
Dobry den vam prajem, mam holodom, cize siete su hotove, kuri sa, voda tecie a odteka, svetla svietia. Inak nic. Chcela som objednat zarubne a dvere, a tym zacat. Je to ale rozumne? Cim by ste zacali, podlahami, prahmi dveri, dverami? Lebo ked spravim dvere a zarubne, neviem ci bude potom jednoducho robit podlahy. Dakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 podlahy a na to sa davaju zarubne, netreba nic dorezavat ,neostavaju fugy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Najprv podlahy, az potom zarubne a dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
no lenze taky maly detail... dispozicne je to asi takto, v strede domu sa nachadza chodba, kde este nechcem davat podlahy, zato v izbach naokolo ano. Kde sa tie podlahy ukoncia, len tak priblizne v strede zarubni kde bude priblizne prah? respektive inak sa spytam, mozu sa osadit naprv prahy, do toho dopasovat podlahy, a nato zarubne? viem ze to mozno zlozito popisujem, ale nemyslim to tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 zarubne su vacsinou spojene zo zarubnou a osadzaju sa spolu. v chodbe budes vediet aku podlahu budes chciet? , podlahy si poloz vsade kde chces das zarubnu a z chodby casom dokoncis tym ze ju vsunies pod zarubnu,oblozky ;-)
Odpovedať
Dá sa to aj tak ako chceš, je to bez problémov pre tých čo zárubne osadzujú.
Odpovedať
Profilova fotka
Podlaha sa ukoncuje na stred dveri, nie na stred zarubne. Dvere su neni v strede zarubne. Aky mas dovod na to aby si v chodbe podlahu nepolozila?
Odpovedať
@timea81 nebolo by jednoduchsie polozit podlahy vsade?
Odpovedať
Profilova fotka
no povodne som chcela dokoncit iba dve izby "na hotove" a potom pokracovat. Dovod je cisto financny... Ale ako tak pisete, je fakt asi najrozumnejsie najrpv spravit podlahy po celkom dome. Dakujem Vam vsetkym
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, treba začať najprv pokládkou podláh a potom až osadiť zárubne a dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
@timea81 Suhlasim, ze najprv podlahy, az potom zarubne, ale z vlastnej skusenosti radim osadit podlahove listy, ktore budu v blizkosti dveri az po zarubniach, nasi majstri to nie celkom odhadli a po osadeni zarubni sa muselo dodatocne pridavat par centimetrov podlahovych list, co nevyzera dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?