Vstupne dvere do RD ?

AHOJ,vstupne dvere si dame robit u stolara drevene. paci sa mi , ked je na dverach ,,madlo,, tj su bez klucky. v tomto pripade nam stolar odporuca aby sme dali na dvere samozatvarac , ktory zabrani otvaraniu dveri pocas silnejsieho vetra . druha moznost by bola , ze madlo plni funkciu ,,gule,, tj do domu sa dostanem len klucom , co sa mi zda pri detoch dost neprakticke, aby sme sa neustale vymkli, hlavne v letnom obdobi ,ked sa beha z domu na dvor a naopak. co by bolo podla vas najpraktickejsie? alebo , nebude ten samozatvarac vyzerat dost divne na DR? Mate s tymto skusenosti? alebo nejaky napad? dakujem sb
Odpovedať
ahoj, my mame sice madlo vo funkcii gule, ale ak sa bojite vymknutia, nech vam da kovanie, ktore pri silnejsom zatlaceni na dvere otvorite.
Odpovedať
@iukas a nestraca ta gula potom vyznam? :)
Odpovedať
@gashtaan ano, gula straca vyznam, ale my zeny tam chceme mat z estetickych dovodov madlo, preto to riesime;-)
Odpovedať
@iukas jaj tak chapem uz... zeny, madlo, gule...
Odpovedať
Profilova fotka
1. Vietor nemá čo otvárať dvere 2. Naučte sa používať kľúče Máme madlo a je to len zvyk použiť kľúč, ale máme aj zadný vchod do domu.
Odpovedať
@sonabernathova Neviem ako máte riešenú dispozíciu, ale napr. moja skúsenosť je taká, že vchodové dvere domu používame len keď dom opúšťame ale prichádzame domov. Na dvor a aj von keď je niekto doma chodíme zásadne cez terasu pri kuchyni. Je to praktickejšie. A v ďalšom dome to tak navrhnem už primárne :-) Takže kľudne madlo ak sa páči.
Odpovedať
Existuje vrátnik.. Po prepnuti funguje ako guľa a vypnutý dovoluje voľný prechod len zatlacenim do dverí..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?