Vchodové dvere na byte? Kde kúpiť v Nitre?

Profilova fotka
Ahojte ...Kde v Nitre sa dajú zohnať najlacnejšie vchodové dvere na byte, resp. kde by som si ich vedela dať vyrobiť. Odporúčate bezpečnostné dvere alebo stačia aj protipožiarne? Aké máte skúsenosti? dakujem
Odpovedať
najlacnejsie? Zeby v Baumaxe? ;-)
Odpovedať
To zalezi ako vyzera vchod ci je to kludna cast aky je to cinziak .osobne som daval bezpecnostne Sherlok a su super aj ked su drahsie ale clovek sa citi takto bezpecnejsie. V dnesnej dobe je to nutne . Zase investicia je to vyssia ale oplati sa to . Zlodej cez ne neprebehne tak rychlo ako cez klasicke aj ked protipoziarme dvere.
Odpovedať
...dlho sme nad tym rozmyslali a chceli sme lacne protipožiarne do povodnej zarubne....ale nakoniec sme sa rozhodli pre Adlo a som nadmieru spokojna....ja tie dvere fakt milujem :D krasny dekor myslim, že maju aj super vyber a su aj mocne..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Keď si kúpiš bezpečnostné dvere,určite budú aj protipožiarne.Máš zaručený certifikát a ktorákoľvek poisťovňa Ťa poistí. V dnešnej dobe kupovať obyčajné bytové dvere to je riziko.Pozeráš správy,nie?
Odpovedať
no ja by som neodporucala najlacnejsie, ked chcete bezpecnostne a protipoziarne. pozrite aj v Merkury markete, ked chcete lacne, alebo baumax.
Odpovedať
Určite vymeniť dvere za bezpečnostné aj s protipožiarnou úpravou,možno sú drahšie ako obyčajné, ale nech to už má svoj efekt a určite ich nebudete meniť každých 10 rokov :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?