Stavebné puzdro

Profilova fotka
Potrebujem poradiť - kedy najlepšie osadiť stavebné puzdro pre posuvné dvere, pred zaliatím podlahy (murovaná stena)? Máme otvor 2m pre stavebné puzdro v nosnej stene 25cm. Vymurovaná je jedna stena z 5cm z Ytongu, vloží sa puzdro a zvyšná časť sa domuruje? Ďakujem za každú radu! ;-)
Odpovedať
jednoznacne pred zaliatim podlahy! mne takto robili puzdro eclisse pred tyzdnom. Viz fotky.
Odpovedať
neviete ako je to napriklad v byte?ked dam prec staru podlahu, tak zatial neviem, ako velmi je podlaha kriva a neviem, kolko to spravi, ked ju vyrovnam. Ak by som dal osadit puzdro najskor nehrozi tam potom to, ze bud bude to puzdro nizko, alebo moc vysoko - neviem aka je tam tolerancia. nie je lepsie vyrovnat podlahu, namontovat puzdro a potom spravit podlahu? ja este potrebujem vyburat stenu, pretoze mam uzku chodbu. mam vedla seba zachod a kupelnu. medzi zachodom a kupelnou je este stena. chcel by som mat posuvne, aby sa zatvarali do seba. nemate niekto s niecim takym skusenosti? rozmyslam, ze sa pustim do toho sam, ale nie som si isty, ci to je dobre riesenie, aby to nakoniec nerobila vsetko firma. neviem kolko by ma stali murarske prace a osadenie samotneho puzdra? je to tehla. privitam akekolvek rady/skusenosti
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
ked potrebujete info o puzdra skontaktujete nas na tel.: 0905162430 alebo 0918 616 795 radi vam poradime. Marco Troncatti. UniTrEx s.r.o.
Odpovedať
Profilova fotka
@miaart ked potrebujete info o puzdra skontaktujete nas na tel.: 0905162430 alebo 0918 616 795 radi vam poradime. Marco Troncatti. UniTrEx s.r.o.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?