Stavebné púzdro Jap 720 pre posuvné dvere do steny

Profilova fotka
Ma niekto stavebne puzdro JAP 720 na posuvne dvere do steny? Ide o puzdro v stene, do ktoreho sa zasuvaju dvoje dvere - jedny zpravej strany a jedny zlavej. Riesim otazku zarubni. Odkial ste si objednavali zarubne? Pomohla by mi aj detajlnejsia fotografia...Dakujem
Odpovedať
Ahoj, my máme JAP stavebné puzdro na posuvné dvere do steny, neviem, či má označenie 720 (už sú to štyri roky, čo sme rekonštruovali) ale v každom prípade, dvere sú dvojkrídlové, jedny zľava, druhé zprava. Dvere aj zárubne máme dyhované, značka Sapelli. Spokojnosť s dverami, aj s puzdrom je stále veľká.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, a tie zarubne ste objednavali priamo v Sapelli, alebo nejako na mieru ste si to dali u nich urobit? Mohla by si mi poskytnut fotku ako vyzeraju zarubne v tom mieste, kde sa dvere zasuvaju do puzdra?Dakujem moc!
Odpovedať
Profilova fotka
@bubca ahoj, a tie zarubne ste objednavali priamo v Sapelli, alebo nejako na mieru ste si to dali u nich urobit? Mohla by si mi poskytnut fotku ako vyzeraju zarubne v tom mieste, kde sa dvere zasuvaju do puzdra?Dakujem moc!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuyinka Najlepešie objednať priamo s Sapeli, nieje tam ani príplatok cena ako za normálnu zárubňu :-) hanka_april má takú zárubňu v albume..
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka62 ahoj, dakujem;-)
Odpovedať
zuyinka: prepáč, až teraz som si všimla, že si mala ešte ďalšie otázky. Vidím, že foto Ti už doporučili pozrieť inde a čo sa týka odpovede na to, či sme ich robili na v Sapeli na mieru, dodávali nám všetky interiérové dvere a zárubne, takže vrátane tých, ktoré sa montovali na JAP pozdro. A ako som písala vyššie, spokojnosť s dverami, aj stavebným puzdrom je stále veľká.
Odpovedať
Profilova fotka
JAP stavebne puzdra podla nakresu na stranke firmy je na umietnenie skladacich dveri? Sapelli podla fotografie su z dreva a registrujem tu vseobecnu spokojnost. Planujem si dat dvere a zarubne urobit u stolara. Mala by som radsej siahnut za produktmi Sapelli? Dakujem za rady. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame puzdro od Eclisse, ale len jedno kridlo, zarubnu aj dvere nam robili tiez v Sapelli na mieru, dyhovane, namorili nam ich presne podla farby ostatnych dveri (tie mame z fy Ben), mame ich uz 5rokov, sme maximalne spokojni, rovnake budeme davat aj do domu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, ja som kupoval stavebne puzdro JAP od firmy www.eshop.lugerex.sk a k tomu mi dodali dvere zn. Sapeli. Maju tam dobre ceny a v pripade potreby ti vedia aj poradit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?