Sklenené dvere - aké máte skúsenosti?

Ahojte,mate niekto sklenene dvere?ako ste s nimi spokojni?
Odpovedať
Máme zádverie - číre sklo na nerezových pántoch, biele steny. Dizajn, či ako nazvať všetko to, čo sa zmestilo na tú fotku by som charakterizoval ako ......... odvážny ?? :-)
Odpovedať
@pripad001 o dizajn mi nejde-kazdeho vec 😏 Ale k tym dveram nemas ich foto prosim ta?🙏 Kto vam ich robil?ako tesnia?asi cez to ide zima ze?
Odpovedať
@1ivanka1 U sklenených dverí ide o dizajn vždy až na prvom mieste. Funkčnosťou vrátane utesnenia sa plastovým, či dreveným nikdy nevyrovnajú. Ja mám zádverie vykurované a išlo o to aby sa do obývačkokuchyne otvorom 2x3 nevovalil v zime po otvorení vchodových dverí ľadový vzduch. Mne ich urobili v najbližšom sklenárstve.
Odpovedať
@pripad001 tak vykurene bude aj nase,akurat tam su dvere do garaze ktora uz vykurena nie je.este nebyvame takze nevieme ake budu nase tepelne uniky a pod.mozno to zadverie nebude ani treba.akurat ked sa otvoria vchidove dvere tak je vidno rovno obyvacku,sice je to nejakych 7m mozno viac ale aj tak..mozno tie sklenne postacia
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme vecierok v bare, kde boli taketo dvere. sklo je velmi citlivy material a pokial nie je vystuzene a hrube, moze sa rozbit a skody su..... takze radsej nie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?