Posuvné sklenené dvere

Ahojte, kde ste kupovali interiérové posuvné sklenené dvere bez zárubne? aký stavebný otvor by sme mali pripraviť - ak chceme priechodnosť 90cm? pridáte svoje foto dverí? ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja by som skor potreboval zohnat posuv...dvere mam
Odpovedať
y2k by som aj tak skúsil osloviť dodávateľov sklenených dverí, oni určite budú vedieť poradiť posuvný systém, ako kovania na sklenené dvere. Za nezáväzný informačný e-mail nič nedáte...
Odpovedať
Profilova fotka
@milujemsklo: ano to by som rad...leeen ziadnych nepoznam :-D
Odpovedať
nakoniec objednavam cez rmdoor.sk nitra
Odpovedať
@smiesko20143 ked sa nemýlim v Nitre mate veľkosklad Nitrasklo Saint Gobein ci ako a ked este bola ich časť v KE robievali aj návrhy a montáže posuvných systémov a dverí.
Odpovedať
@smiesko20143 keď tak skús osloviť priamo sklenárstvo v okolí. Ja chcem predsieň oddeliť tiež posuvnými sklennými dverami, ale to by bola celá stena sklenná. A pánko zo sklenárstva povedal že také robievajú. A je to pekne na mieru ako potrebuješ.
Odpovedať
Tu su jedny dvere co som montoval. Neviem ci si hľadal tento typ. Tu vies dvere otvoriť maximálne po madlo takze ak mas madlo 5cm od okraja (plus hrúbka madla2-3cm) tak stavebný otvor potrebuješ aspoň 98-100cm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?