Posuvne dvere do sadrokart.steny

Dobry den, prosim VAs nasiel by sa tu niekto . kto ma skusenost s posuvnymi dvermi do sadrak. steny ale bez pouzitia puzdra, kt. stoji cca 300 Eur. Ide o to, ze nas sadrokartonar nam poradil, kedze mame navrhnuty dvojity sadrokarton v prieckach, ze staci len vodiaca lista ...este asi nieco a dvere sa vsadia medzi profily v stene, kedze su tam dvojite.. Mame len zistit u vyrobcu dveri, aka medzera sa ma nechat medzi profilmi aby sa tam dvere s tou vodiacou listou vosli. Samozrejme by sme usetrili za puzdro. Ale obchodnik s dverami sa na to netvaril samozrejme. Snad som to popisala zrozumitelne :) Bola by som velmi rada za nejaku radu...kto to tak ma , alebo to pozna. Dakujem Sisa
Odpovedať
@sisigriec Nie vsetky puzdra stoja 300 eur. Tu mas za 192 eur do SDK so sirkou dveri 800 mm: https://www.unitrex.eu/p/435/stavebne... Ale ak chces velmi usetrit aj stovku, tak si musis kupit samostatne kolajnicu: http://www.interexplus.com/p/427/horn... a posuvny mechanizmus na dvere: http://www.interexplus.com/p/409/sada... v stene urobit priestor na dvere aspon 4 cm. Ak ti to poradil sadrokartonista, tak asi aj vie ako to urobit, aby to bolo aj stabilne.
Odpovedať
@sisigriec robili sme to tak, bez puzdra, ide to.. Jedine, co je blbe je, ze obcas sa dvere vychylia viac, ako je dobre a tresnu do cd-cka, ktore tvori konstrukciu toho celeho.. Mozno by sme nabuduce dali drevene stojky aspon v miestach, kde su tie dvere.. Alebo nejako treba zabezpecit, aby nemali taku volu tie dvere na spodku.
Odpovedať
@chrobak7 dakujem velmi pekne za rady.este otazka, nemate aj tip na pekne dvere za rozumnu cenu? :-) dakujem
Odpovedať
@akvi dakujem pekne, nemate aj tip na pekne jednoduche dvere za rozumnu cenu?diky moc
Odpovedať
@sisigriec tak s tymto nepomozem, my mame najlacnejsie dvere z MM a dvere zo smetiska :-D
Odpovedať
@sisigriec Dvere ani nie sú problém, tie sú pomerne lacné. Ja mám od Sapeli plné dvere do posuvného púzdra šírka 120 cm za 125 EUR, ale obložka na ne stojí 129 EUR.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?