Posuvné dvere do púzdra

Prosím o radu, z chodby do obývačky plánujem posuvné dvere do púzdra, ak dám puzdro 100 cm široké, tak čistý prechod bude o koľko asi menší? Budú posuvné so zárubnou, pacia sa mi aj bezzarubnove, ale ta cena, to by mi neprešlo, a ešte šatník na chodbe riešiť tiež takýmito dverami? Do šatníka sa dávajú aj kvázi také roldorove? Ďakujem
Odpovedať
@lucia6611 Ked mas 100ku stavebne puzdro,tak tam idu 90tky dvere
Odpovedať
ahoj, tiež to plánujem riešiť presne ako ty - chodba aj šatník s posuvnými dverami. púzdro musí byť zabudované v stene a jeho celková šírka je viac než 2x väčšia, ako konečný prechod, napr. ak chceš mať čistý prechod 100cm, tak šírka púzdra je 213 cm (pri mojom type púzdra). Púzdro je ale nutné inštalovať ešte pred omietkami. Ak chceš prechod do šatníka riešiť roldorom, tak bude ale využívať len polovicu otvoru, pretože to tej druhej polovice sa odsunie krídlo, kdežto pri púzdre je využitý celý prechod, pretože dvere sa zasunú v podstate do steny.
Odpovedať
@marcel714 super, ďakujem za odpoveď
Odpovedať
@yan19 ďakujem za odpoveď pomohlo mi to
Odpovedať
@yan19 musím ešte popozerať cenníky, bo som si všimla ze sa to dosť splha cenovo ako je väčší otvor,
Odpovedať
@marcel714 len pre info. Pre 100-ku puzdro, 100ky dvere. @yan19 tou tabuľkou všetko vyriešil. Posuvné dvere v puzdre sú vždy drahšie. Lebo puzdro+dvere+slepá zarubňa(tunel) a dorazovy stĺpik. Ak chcete ešte zámok na dvere....a cena stúpa
Odpovedať
@tomasuli Pises zo skusenosti alebo?
Odpovedať
@tomasuli cena cca puzdro s dverami okolo 700 eur sa zmestim
Odpovedať
My sme kúpili púzdro za 230€ a dvere nám teraz nacenili na 305€ aj so zarubnou.
Odpovedať
@lucia6611 áno my sme cca za túto cenu kúpili puzdro + dvere ako je druhý riadok odspodu v tej tabuľke, akurát výška dverí je vyššia než je štandard.
Odpovedať
@denisalv a do púzdra ste išli akou značkou? A dvere vam nacenil stolár alebo nejaká firma?
Odpovedať
@lucia6611 my mame Eclisse odporucane od stolara
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aduska344 Odporučil vám asi tú najdrahšiu značku. http://www.modrastrecha.sk/forum/okna...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia6611 Ja som cca pred mesiacom bral stavebne puzdro do murovanej priecky, cisty priechod 120cm od Unitrexu, vratane ticheho dojazdu T40 vsetko spolu za 281€. Puzdro je osadene, za mna spokojnost.
Odpovedať
@marcel714 ja to predávam a montujem. A pamätám si, to bola 1. vec na každom školení. Preto sa dokonca najprv do puzdra osádzaju dvere a až potom tunel. Všetko je kvôli izolácii(hluk, prach)
Odpovedať
@chrobak7 ďakujem za link, uz som o čosi múdrejšia
Odpovedať
@lucia6611 púzdro sme objednávali z internetu, firma odniekiaľ od Košíc, značka Scrigno. A dvere sme objednávali normálne v štúdiu u nás v meste, výrobca Verte.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Vie mi niekto odporučiť výrobcu dverí, ktorý vyrobí krídlo dverí široké 120cm posuvné do púzdra? Erkado, Invado, Porta Doors, Perfect Doors, Solodoor, Vivento, atď. Také dvere vyrobiť nevedia. Jedine Atvyn sa vie priblížiť, ale max rozmer spravia 115cm. Púzdro už je osadené dávno. Unitrex to vedia spraviť, ale nie v laminacii Egger dub Hamilton. @marcel714 @chrobak7 @tomasuli
Odpovedať
@jjaannoo Ja mám dvere do púzdra šírky 120 cm od Sapeli.
Odpovedať
@lucia6611 ahoj - skús si porovnať konečnú cenu aj s dverami a zárubňou (stavebné púzdro zárubňové) a cenu iba s dverami (stavebné púzdro bez-zárubňové), pretože keď porovnávaš iba cenu zárubňového a bez-zárubňového púzdra, tak jednoznačne vychádza drahšie bez-zárubňové (lebo je krajšie) .... v končenom dôsledku po narátaní ostatného príslušenstva je rozdiel minimálny (u nás pri dverách šírky 60 cm bol cca 50€) - takže ak sa ti viac páčia bez - zárubňové, tak by som to ešte nevzdávala 🙂
Odpovedať
Ahojte. Najde sa tu niekto, kto predava a aj montuje stavebne puzdra pre posuvne dvere. Lokalita - Samorin. Potrebujem kupit 2 puzdra a aj odborne namontovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?