Poraďte pri výbere dekoru interiérových dverí

Profilova fotka
Dobrý deň, prosím Vás o pomoc pri výbere dverí. Neviem sa rozhodnúť, či biele dvere (na fotke nižšie),alebo takmer identické s farbou laminátovej podlahy (foto 2 - vzorka dekoru dverí). Veľmi pekne ďakujem za všetky rady. S prianím pekného dňa Karolína.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, k tejto laminátovej podlahe sa hodia biele dvere, a aj farba dekoru na foto č. 2. O niečo viac je podľa mňa vhodný dekor dverí na foto č. 2-(je o odtieň až dva svetlejší ako podlaha) Záleží tiež ako budete mať zariadený interiér miestnosti (farba nábytku, farba stien..) Farba dverí by však nemala byť v úplne rovnaká ako farba podlahy (pôsobí to potom splývavým, nezaujímavým dojmom.) Možno by Vám mohli pomôcť aj tieto články. http://www.svetinterieru.sk/dvere-a-z... http://www.svetinterieru.sk/dvere-a-z...
Odpovedať
Profilova fotka
@milusinka18 No asi skôr biele by som zvolil k tej podlahe čo tam máte
Odpovedať
Profilova fotka
určite biele dvere,pekne vyniknu so šedou podlahou.Ten druhy dekor bude presne ako piše 2v1 splyvať s podlahou a bude to fadne a nezaujmavé.
Odpovedať
bielou v tomto pripade naozaj nic nepokazis ;)
Odpovedať
Profilova fotka
c
Odpovedať
Profilova fotka
@2v1 @smrlak @richie100 @sebastian9 ďakujem Vám, rozhodla som sa pre biele dvere, ktoré som chcela aj pôvodne, no tento dekor (od Sapeli) ma zneistil vo výbere. Ešte raz vďaka. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milusinka18 druhy dekor by ti velmi zapadol k podlahe a nebolo by to pekne a prijemne ani na pohlad. Myslim ze si urobila dobre rozhodnutie ;) bielou myslim, ze sa da dotvorit vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre rozhodnutie. Bielou nic nepokazis a neobmedzí tvoj výber v budúcnosti keď budeš riešiť výmenu podlahy.Co si budeme vravieť, tie laminatky nám nevydržia večne.
Odpovedať
Jednoznacne biele. Vseky tie odietene sedej su velmi jednoliate, posobilo by to mbdlo a nudne. Biela vynikne. Ale uplne TOP by bola kombinacia s drevom :-)
Odpovedať
tie biele su univerzalne, hlavne ak ides mat este nejake ine drevene dekory v ramci bytu. a pls kde su kupene tie biele? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@eliwedd tiez si myslim, seda by musela byt velmi tmava aby tam aspon nejako vynikla a aby sa ukazala.
Odpovedať
Profilova fotka
dekor dverí č.2 :-) je veľmi pekný. Ale nesedel by vo Vašom prípade dobre, keďže je aj podlaha podobná. Urobili ste dobre, že ste vybrali biele. A presne ako jankazb napísala je to fajn aj kvôli budúcosti ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@milusinka18 schvalujem vyber bielych dveri:-) Manzelke sa tiez len biele dvere pacia a preto ich mame aj my pomaly v celom dome :-)
Odpovedať
@milusinka18 a tie biele si od koho brala? Z ktorej firmy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem milo všetkým za Vaše názory, ak budú, pošlem foto. Pekný večer. Karolína
Odpovedať
@9ernest a prosim ta aj ostatny nabytok mate biely?
Odpovedať
@9ernest prepac ze odpisujem az teraz. Nie nemame vsetok nabytok biely, zase to sme nechceli aby to bolo vsetko biele. Ale mame tam kontrast a mame skrine v odtieni bardolino a dvere biele
Odpovedať
@1ivanka1 prepac ze odpisujem az teraz. Nie nemame vsetok nabytok biely, zase to sme nechceli aby to bolo vsetko biele. Ale mame tam kontrast a mame skrine v odtieni bardolino a dvere biele
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?