Môžem reklamovať farbu dverí Porta Doors?

Profilova fotka
Ahojte.Prave nam doviezli dvere a niesom spokojna s odtienom.Vyberala som ho podla vzorkovnika 5x5 cm a to ten odtien skreslilo.Mam sancu,ze mi ich vymenia?Samozrejme ratam so zauctovanim nejakeho priplatku,len proste,ci by som mala sancu ak to obvolam.A este ma trapi aj smer "vlasu"dreva.na obrazku na predajni bol po stranach zvisly a v strede vodorovny,ale nam prisiel vodorovny,co s tym?Su to dvere Porta fit f6 CPL HQ orech
Odpovedať
Profilova fotka
oprava,nam prisiel zvisly
Odpovedať
fuuuha, tak toto je dobry rozdiel, ma to velmi daleko od obrazka!!! Urcite by som to skusila obvolat a reklamovat...
Odpovedať
prečítaj si reklamačný poriadok a pozri stránku SOI, prípadne tam zavolaj a informuj sa aké sú tvoje práva. nuž ako pozerám na tie fotky, je to dosť veľký rozdiel :-| odtieňovo, aj celkový vzhľad. ani ja by som nebola spokojná.
Odpovedať
jednoznačne reklamuj "smer vlasu". Na to sa zameraj. Lebo nezodpovedá reklame - v tomto prípade obrázku. Odtieň si už potom objednaj iný ak ti uznajú reklamu. Ale je to riadne svinstvo. ]-( Tieto dvere nie sú najlacnejšie, tak by si mali dať záležať.
Odpovedať
Profilova fotka
isli mi ich osadit,a oni zistili,ze jedny su osemdesiatky namiesto sedemdesiatok!!!!!!a to tu bol osobne ten pan z firmy pomerat!!!!!co mam robit????ja stornujem celu objednavku!!!!!
Odpovedať
@katka8 presne tak. potom napíš ako si pochodila. držím palce ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, mate niekto Porta doors dvere? ste s nimi spokojni? zaujima ma hlavne kvalita a v neposlednom rade aj cena. a este ci robia dvere na mieru, alebo su len nejake standardne rozmery, lebo to my nemame :-| dakujem :-) @katka8 ako si dopadla? je to uz vyriesene? po svojej skusenosti PD asi neodporucas, vsak? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch dvere na kupelnu nam vymenili,ale ten odtien a kresba dreva sa vyreklamovat nedali,lebo ze take ako su na obrazku sa vyrabaju v inom povrchovom prevedeni,nie v tom co sme vybrali mi.no nas na to predajca neupozornil.na SOI mi povedali,ze to by som musela riesit s vyrobcami,nie s dodavatelom,ked to nemaju na letakoch uvedene.ale porta to ma nejako osetrene a viem ze by som neuspela.ale som nakoniec spokojna,vyzeraju elegantne.cenovo celkom prijatelne,so zarubnou cena za jedny-245€
Odpovedať
@danula_ch ahoj danula, neodpoviem priamo na tvoju otázku - dvere portadoors nemáme, ale boli v užšom výbere - dávala som si ich oceniť - ten istý typ, laminát, farba orech a čuduj sa svete - sapeli vyšli cca 800€ lacnejšie, tak som si myslela, že sa pomýlili, ale bola to pravda. boli sme aj v poľsku, že by sm ich zobrali priamo odtiaľ, ale tiež povedali takú cenu, že ked som narátala aj dopravu, tak sa to neoplatilo. nakoniec som ešte zistila, že oceňované dvere porta mali vnútro "papendek", v sapeli som mala ocenené drevotriesku. tak aby som mala rovnaké ocenené, písala som ešte na porta, koľko navyše je, ak by som chcela drevotreisku, navýšenie o 330€. tak som nerozmýšľala a mám sapeli - o ktorých mi každý hovorí, aké sú drahé...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka8 tak aspon takto, aj ked to bolo od predajcu pekne blbe, neupozornit vas na to. ved su to tisicky eur na cely dom. jadro mate drevotriesku, alebo ten papendek? ;-) @janulazv sapeli som aj ja pozerala, nemali ste to nahodou nejaku akciu, ze taka dobra cena? tusim tie co chceme som u nich nevidela. no ale idem ich pozriet a nieco hadam najdem, dakujem za tip :-)
Odpovedať
dvere sapeli su robene aj na mieru?tiez riesime ake kde a za kolko.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaapetko sapeli su na mieru @janulazv ani na druhy pohlad sa mi v sapeli ziadne nepacia, ja mam proste v oku len tie z PD a ostatne moj modzog zatial ignoruje :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danula_ch jadro je volajaka dutinkova drevotrieska,nie ta vostina,ci ako s to vola.ked sme ich vykladali som si vsimla,ze su tazke,som sa bala,ci pojdu dobre otvarat,ale idu lahunko.hej,bola to akcia,a este mi dal aj navrch nejaku zlavu ked to doplietol.
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch my budeme mat porta doors, montovat ich pridu v piatok :) co mame znamych aj susedov a maju porty , tak su spokojní :) dufam, ze aj my budeme... Tiez mame jedny dvere nestandardne a v pohode :) dorobia ich svetlikom a pod... Inak co sa tyka kvality, tak su kvalitnejsie napr. ako lamino sapelli. Bolo nam to vysvelene tak, ze co Sapelli predava ako CLP lamino, ttak to je u porty" len" laminovana folia.... nie je to nekvalitne, ale proste oni to ako CPL lamino nepredavaju.. CPL u nich je ovela hrubsie, odolnejsie a proste lamino, nie folia , co sa tvari ako lamino :) Tak dufam, ze budeme spokojní aj my... Inak, povedal nam predajca, ze napr. vsetky dvere na WC v OC MAX pod celok SK robili Porta . Preco? Lebo maju najodolnejsi laminat - cize ked ja niekto do dveri kopne, prip. ich odrie , nie su take citlive, ako ine " laminaty" ... Osobne mi bolo skoro jedno, ci folia, alebo lamino, aj ked skor som chcela lamino,ale rozhodol odtien, ktory nam jediny ako tak pasoval k podlahe .. takze tak :) A tiez rozhodol pristup - v sapelli v TT sa tvarila pani, ze vsetko je problem.. potom sme sli do Kanapy a zrazu bolo vela riesenií :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mate zaujem o dvere - ip.
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 zda sa, ze to nie je jedno, kto tie dvere predava. Kanapa to je nejaky obchod s nabytkom v TT? sapeli take nemaju, len podobne, ale s listou okolo skla. ak si spokojna, skusila by som tam zbehnut dat si urobit cenu, alebo pohladam nieco v NR. som zvedava na cenu, stolar nam take urobi za 400 eur masiv+dyha, rada by som dala aj menej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danula_ch no masiv a dyha su isto drahsie, ako lamino... zalezi co chces.. ano , vela zalezi od pristupu predavajuceho. to je pravda ..
Odpovedať
máte niekto dvere PD v orechu? Dajú sa kúpiť aj niekde v PD, BB, NR?
Odpovedať
Profilova fotka
@katkaapetko Dvere sapeli vedia urobiť aj na mieru ak nemáte štandardné otvory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka8 Majú to uvedené v katalógu i keď dosť nejednoznačne, jedná sa o fakt neseriózne jednanie od predajcu. Jednoznačne Vás mal upozorniť a tiež nechápem prečo má také malé vzorky...štandard vzoriek je 19x13cm a na to je už dobre rozoznať či sa Vám to bude páčiť...
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Určite ten predajca má iba Porty a nie aj Sapeli, inak rovnaká hrúbka 0,2mm lamina. Obaja výrobcovia majú aj extrémne odolné povrchy a to HPL. Výhoda u Porty je, že má krajšie farebné dekory. Z jeho strany zavádzanie zákazníka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka62 ale kvalita toho, co je v tej hrubke je rozdielna... aj ked nehovorim, ze Sapelli su zle :) tiez sme nad nimi uvazovali... ale uz som sa stretla u viacerych s nazorom, ze velka reklama a nezodpoveda to koniec koncov tej " deklarovanej" kvalite.,.. tak neviem.... ale nehadam sa, maju pekne dvere.. Len nam nevedeli vyhovieť vo viacerych veciach, preto sme sli tam, kde boli pchotní :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasné, mne sa tiež od každého pozdáva niečo, napr. foliu od Porty tak to nikdy, máme vzorku na predajni asi týždeň a už je to oškreté takže pri deťoch :-) nič moc. Také isté to je aj s tvrdeným sklom (mliečne) poliaci ich majú v cene a u Sapeli za origo tvrdené je riadny príplatok.. Ale výrobný proces je sakra odlišný :-) Mne sa najprv musia páčiť samotné dvere a potom cena polské či české nerozhoduje..
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka62 no tu vzorku veru nemal vacsiu ako kreditka.
Odpovedať
@katka8 DO buducnosti za taku cenu je mozne zohnat dvere so zarubnou, ktore su drevene a lisovane s orechovou drevenou dyhou. Mam ponuku z drevovyroby v Cadci. Portadoors maju premrstenu cenu podla mna. Inak ta folia na dverach je potiahnuta v jednom kuse na hotove dvere, tie z katalogu maju potiahnuty zvlast ram a zvlast spojky ramu cize vychadzaju drahsie kvoli pracnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@oscipovsky dakujem za info.ale ked sa mi pacili tie z katalogu,mohol ma upozornit na to.urcite by som zvazila priplatok za tu kresbu dreva.
Odpovedať
@katka8 tiez by som to asi cele stornoval. Rozdiel je dost podstatny. A uz nekupuj od polskej firmy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?