Montáž posuvných dverí

Máme dodané obložkové zárubne a dvere,montovať si budeme sami. Aké lepidlo prípadne silikon kúpiť na montáž OBLOžIEK POSUVNýCH DVERí. Dakujem za radu.
Odpovedať
trúfate si aj na posuvné dvere v puzdre? Je to špecifická montáž, treba montážne lepidlo napr. Mamut alebo Pattex expres.
Odpovedať
@43jarko ano trufame si...Včera sme prezreli dodané balíky, manžel naštudoval,všetko sedí....Mám špecifického manžela 8-) 8-) Až na pár prác,sme robili všetko sami.....dakujem za radu
Odpovedať
Profilova fotka
urcite doporucujem Mamut super glue,jedine na co treba dat pozor aby ste mali naozaj kvalitnu pistol na kartuse ide to neskutocne tazko vytlacit :)
Odpovedať
nehovorím, že sa to nedá, občas sa tým živím, my sme však absolvovali školenie a máme už aj nejakú prax ale obložku puzdra pokazí aj profík.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som puzdrove dvere nechala namontovat odbornikovi..
Odpovedať
@len.petra škoda debatovať o odborníkoch.Mám manžela velmi šikovného. Verím mu.Vyrábal aj nábytky a skrátka urobí všetko a urobí to velmi pekne a hlavne dobre. Príde na víkend pomôcť švagor umelecký stolár,ktorý robí v Rakúsku stolárinu. Nemôžem tie dvere vložiť do lepších rúk ako maju títo dvaja bratia. :-) O slovenských tzv. odborníkoch by sa dalo debatovať ojojój.....Ideme sa sťahovať za mesiac a mám námety na román...niektoré som v skratke už na MS popísala,niektoré mám v zálohe :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova MAMUT je spravna volba takmer na vsetko, drzi to neskutocne. Montaze by som sa pri trocha zrucnosti vobec nebal, len to treba robit v klude a nikam sa neponahlat a vsetko 2x skontrolovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?