Máte posuvné dvere medzi jednotlivými miestnosťami?

Profilova fotka
Ak áno, aká značka, akú firmu odporúčate a ste s nimi spokojní?
Odpovedať
Sapeli Fest, puzro JAP, farba biela, máme ich asi 4 dni a zatiaľ spokojnosť :-))) Naozaj krásne šetrí miesto...
Odpovedať
Ano, máme jedny posuvné, vid album. Sme spokojni, vyborne riesenie. mame ich od Porta doors, velky vyber typov aj odtienov, cenovo priatelne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
robila som s dverami, posuvne su fine, ale kedze viem co stoja v nakladoch a ake prirazky za to pytaju len preto, ze je to posuv..... dakujem, neprosim :-| nestoji to za tie peniaze..... ale setri to miesto, to je fakt ;-) a ak si ich vies zaobstarat za normalnu cenu, teda normalny priplatok za posuvne kovanie, tak ano
Odpovedať
My mame, ale je to skor taka posuvna stena. Posuv sme si kupili sami v predajni so stolarskymi polotovarmi, dvere a oblozku dali vyrobit stolarovi, puzdro sme s vyrobili sami (sadros, trapezovy plach) a namontovali sme si ich sami.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mame, ale len medzi zadverim a chodbou a na satniku. Puzdro JAP a dvere Massonite, vid album. Sme max. spokojni a urcite nam to stalo za zvysene naklady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Puzdro mame JAP, dvere spravene na zakazku a mame to uz 4r max spokojnost. Len treba dat pozor na prstiky a nepribuchnut si, chodia totiz uplne lahucko. Bolo to drahsie puzdro stalo okolo 9000sk dvere asi 10000 ale kedze islo len o 1ks tak sa to prezilo. Mne to za to stalo. Bola to jednorazova investicia na mnoho rokov a nemusim kazdy jeden den somrajuc prechadzat okolo. :) Skus si najst stolara v svojom okol a porozpravat sa.
Odpovedať
Máme 2, robené na zákazku aj s ostatnými dverami do celého domu, sme max.spokojní už 2,5 roka.... .)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravim vas, potrebovala by som poradit. Mame Jap puzdro, stolari nam vyrabaju posuvne dvere na mieru, len nevieme ako s ,,kluckou"? chceli by sme, aby sa dali dvere aj zamknut, je to mozne pri posuvnych dverach? a ak ano, viete nam poradit, kde sa daju zohnat, ako to funguje - to zamykanie? su to dvere do kuchyne, takze chceme ,,klucku" skor by som povedala ako gulu na otvaranie, Dakujem.
Odpovedať
ten stolár čo ti vyrába dvere tak ti vie dodať aj taký zámok. da sa to v pohode nemáš tam jazýček na zacvakávanie ale taký háčik v systéme čo zamyká. sú bud s gulov alebo s klučkov ale už neotvoríš celkom dvere nakolko ta klučka pri posuvných zavadzia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?