Kupovali ste interiérové dvere v Poľsku?

ake mate skusenosti kupou dveri z polska?
Odpovedať
mame dvere so zarubnami,, kupovali sme z jedneho dveroveho studia, okrem toho ze sa jedny trosku osuchali pri prevoze :-N boli celkom ok, na jednej zarubni boli zle vymerane tie take kolieska, do ktorych sa dava ta svorka aby roh zarubne bol v pravom uhle a sedel, takze namiesto svorky to manzel poriesil inac.. ale inac spokojnost.. zo 7 dveri a zarubnami sme mali len tento problem
Odpovedať
Ahoj. My máme tiež ,,poľské dvere" konkretne výrobca Centurion...kupovali sme ich tu na Slovensku v jednych stavebninách....zatiaľ ich osadené síce nemáme ale svokor má tie isté ako my - už rok osadené a doteraz nebol žiadny problém...a sú krásne! My máme 9 ks...takže aj cena nás dosť zaujímala :-D
Odpovedať
babenky mohli by ste mi poslat niejake web adresy
Odpovedať
my mame od firmy ruckzuck.pl myslim ;-)
Odpovedať
centurion.com.pl ;-)
Odpovedať
my mame od portadrzwi a som teda velmi milo prekvapeny kvalilotou, vzhladom na cenu som cakal ze to bude smejd ale opak je pravdou. uz len system skladania zarubne je omnoho lepsi ako co si daval svokor tu od sezamu a cena neporovnatelna.
Odpovedať
my mame krasne dvere, ale aj kvalitne,..od portadoors,...maju pobocky po slovensku. Vybornu kvalita za priatelnu cenu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj bohatý výber dverí s Poľska na www.svetdveri.sk aj s cenami
Odpovedať
Profilova fotka
@majka225 ahoj my mame dvere z polska,ked sme prerabali u nasich tak sme kupovali,uz su to 4 roky a zatial su ok,len si treba davat pozor na farbu pri dodani.nam zamenili jednu zarubnu,bola inej farby ;-)
Odpovedať
kam sa chodia kupovat dvere priamo do Polska? Vie tu niekto odporucit nejaku predajnu blizko hranic? Dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?