Ktorý typ dverí by ste mi poradili?

Rozhodujem sa... dakujem za kazdy nazor
Odpovedať
odkial je ten katalog prosím?
Odpovedať
douglaska, ale neviem , ako máte ladený interiér, toto je moja farba
Odpovedať
Mame tie uzsie skla...na wc a kupelni...vidno ze sa tam svieti ze tam niekto je...ale je to v ramci zachovania sukromia
Odpovedať
Profilova fotka
Tie prvé sú podľa mňa krajšie. Samozrejme, že posudzujem len dizajn dverí. To ťa asi najviac zaujíma. Kvalitovo neviem ako sú na tom, to už ale snáď máš zistené
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mame uzsie skla, vyzera to pekne...
Odpovedať
@monthy232 http://mporte.sk/akcny-katalog-dveri-... , našla som takýto, ale myslím, že z tohto katalogu to nebude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monthy232 vyrobca je erkado, predajcov je viac
Odpovedať
Tie prve vyzeraju super, malo skla a vela dreva uricte lepsia kombinacia v tomto pripade
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, - prvé rámové dvere je výrobca erkado (poľský výrobca), povrchová úprava: fólia greko - sivý dub - druhé rámové dvere je výrobca voster (tiež poľský výrobca), povrchová úprava: v-platinium - dub artic fólia s polypropylénovým povrchom: odolná voči vode, pare, škvrnám, poškriabaniu a oderu ľahko sa čistí, odolnosť voči chemickým látkam, kvalita tlače - imitácia štruktúry prírodného dreva Čo sa týka vzhľadu - oba modely sú veľmi moderné a pekné.
Odpovedať
@2v1 dobry den prosim vas aka je kvalita dveri erkado resp. Folia greko? Da sa to s porovnat? Ktory polsky vyrobca dveri je najlepsi?
Odpovedať
Dali sme javor..je kvalitnejsia folia
Odpovedať
Profilova fotka
@maja233 Dobrý deň, spoločnosť ercado sa venuje výrobe dverí takmer 40 rokov - v ponuke majú širokú škálu zaujímavých modelov interiérových dverí. V ponuke sú modely klasické aj moderné/nadčasové. Fólia greco - ja klasická fólia so vzhľadom a štruktúrou imitácie dreva. A chcete vyššiu kvalitu - zvolte si povrchovú úpravu od ercada premium - je spojením odolnosti modernej porch. úprave premium a pevnej konštrukcie rámových dverí dodatočne spevnenej drevenými lištami v zvislých častiach dverí. Povrch. úprava premium používané v tejto technológii sú vyrobené na báze polypropylénu (PP), čiže materiálu s veľmi dobrou odolnosťou proti oderu apoškriabaniu a pritom s vynikajúcimi vizuálnymi vlastnosťami. Ak požadujete ešte vyššiu odolnosť voči poškriabaniu a oderu zvolte si povrchovú úpravu CPL laminát. A z poľských výrobcov dverí by som vyzdvihla asi značku porta doors, pol-skone...cenovo prijatelnejší voster..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@2v1 dakujem pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?