Koľko stoja posuvné dvere do púzdra?

ahojte, chceli by sme si zaobstarať posuvné dvere jednokrídlové ktoré sa zasúvajú do steny resp.do púzdra. A nemám ani predstavu čo to môže stáť. Nemáte niekto s tým skúsenosti???
Odpovedať
chces poznat cenu puzdra? ci cenu dvier? puzdro jap napr 80cm tych 340€ dvere zalezi ake chces. od 300€ hore
Odpovedať
@pariska512 puzdro eclisse na 90tky dvere nas stalo cca 310eur....pri dverach este nie sme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
puzdro jap cca tak jak baby pisu, dvere+zarubna Sapelli Lotos cca 600eur
Odpovedať
@macka23 my robíme vnútorné priečky a rozmýšľame nad týmito dverami. Dvere budú až bud.rok ale musíme priečky prispôsobiť na púzdro. A eclisse má aj dvere? Dvere tam asi hocijaké nepôjdu,že? Musíme ich kúpiť tam kde aj púzdra?
Odpovedať
baby a nemáte v albume foto posuvných dverí do púzdra?
Odpovedať
@katikati tak púzdro máte od jap a dvere od Sapeli?? Práveže neviem či tam potom môžeme dať dvere od hociktorého výrobcu.
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 ano,puzdra su jap/boli lacnejsie ako eclisse aj vraj na nich jednoduhsia montaz/ a dvere pohodicka sapelli,prvý sept.týzden budu nahodene aj dvere,potom ti to odfotim
Odpovedať
@pariska512 nie som baba ale foto stavebného púzdra mám v albume :-)
Odpovedať
@pariska512 presne toto som pozeral minuly tyzden....781Eur v Hornbachu komplet za vsetko....Kazetove posuvne dvere, do stavebneho puzdra
Odpovedať
do jap puzdra ide siroke spektrum dveri...cize netreba sa viazat na vyrobcu sapeli, aj ked s nimi maju najuzsiu spolupracu
Odpovedať
@mslavik aj ty máš jap púzdra? ešte som pozerala púzdra od firmy Athina, aj tí sú pomerne lacní. Ide mi hlavne o to aby tam potom pasovali dvere od akéhokoľvek výrobcu.
Odpovedať
@dzusolm ahoj, viem že nie si baba. To bolo adresované tým trom kočkám čo sa mi ozvali ako prvé. Ale už som pozrela aj tvoje fotky a vyzerá to pekne. Púzdra ste objednávali priamo z Jap-u?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pariska512 Nie z JAP-u ale zo stavebnín. JAP ti zrejme ako iné firmy nič nepredá napriamo, len cez svojich obchodných partnerov. Ja si chcem dať dvere do toho púzdra urobiť u stolára.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte. zaujímalo by ma aká je potrebná minimálna hrúbka steny pre tento typ posuvných dvier?
Odpovedať
@gemini06 my mame puzdra uz osadene a aj omietku maju celkovu hrubku 15cm, a dvoje dvere ktore su do zakrytu maju 22cm hrubku
Odpovedať
@mima1 no a akú hrubku ste mali?
Odpovedať
@mima1 a nemohla by som poprosiť aj nejaké foto? a nevieš náhodou či sa môžu dávať takéto dvere do nosných priečok? mohla by som ešte poporisť dodávateľa a cenu do IP?
Odpovedať
Ahoj my máme tiež posúvne dvere, ale nie do puzdra. Otvárajú sa na stenu. Pridám fotky, ak chceš vidieť.
Odpovedať
foto puzdier mam v albume. bol to ako jeden kus len tie do zakrytu sme montovali a nevkladali sme to do priecky. az potom ked sme osadili puzdra sme domurovali.
Odpovedať
@materasi a nevieš aká max šírka takéhoto typu posuvných dverí môže byť?
Odpovedať
Profilova fotka
@gemini06 doporučujem do 110 to je ešte štandard a vyrobia ho všetky závody, ale 120 už je problém. Ideálne je 100 lebo za to nieje ani príplatok..
Odpovedať
@jarka62 vďaka za info ;-)
Odpovedať
gemini06 my máme 90 a môže byť do 11O ako písala jarka62.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, chcem sa spytat tych co maju kazetove dvere uz nainstalovane je zvukonesnost podobna ako u klasickych dveri?
Odpovedať
Profilova fotka
@nya myslíš posuvné? tak pri nich nie, a treba rátať že aj cez ne viac tiahne, keďže sa to nedá úplne utesniť..
Odpovedať
@materasi napisete do ip priblizne kolko stali posuvne dvere ? Su pekné!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
možu ísť posuvné dvere s púzdrom i do nosnej priečky? ;-)
Odpovedať
@raroo Dobrý den. Ano. I do nosné příčky se může zabudovat pouzdro na posuvné dveře. Jedinná podmínka je, že ten otvor musí být překlenut nějakým nosným prvke, který nahradí tu nosnou stěnu. ČIli nějaký železobetonový průvlak, nebo válcované nosníky a podobně. Pouzdro posuvných dveři není nosné!!! S pozdravem Laďa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No to je pravda.....ja mám 120cm jednokrídlo a je dosť veľký problém zohnať také dvere.....teda lepšie povedané ešte som nezohnal.....Masonite nevyrába, Porta Doors sa zistuje a Sapeli neviem..... Keby to viem skorej tak tdám 110cm. Ešte rozmýšlam, že ich zúžim o tých 10cm....len bude bordel, lebo už bývame :-( A ďalšia vec...klasické dvere na chodbe mám pripravené na poľskú normu a púzdra mám na slovenskú normu. Neviem čo spraviť .... nič som tak nepokašlal ako dvere v dome :-( všetko som si do detailov preštudoval, ale na toto nebolo času. SAKRA
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?