Koľko stoja Josko interiérové dvere?

Zdravim, Neviete niekto kolko stoja Josko vnutorne dvere spolu so zarubnou ? Zaujimaju ma hlavne tie so stratenym(neviditelnym) ramom.
Odpovedať
@jozko1975 okolo 750 eur. Davali ste ich nakoniec? Ake dvere ste vybrali? tiez sa mi pacia aj bezzarubnove dvere, este sme sa nerozhodli co dame...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@neyaa dobry den,rada by som sa vas opytala ,rada vas tu sledujem teda vase albumy aj rady,ste znala vo vela veciach..za bezfalcove interierove dvere...citala som ze aj vy si ich planujete dat..ci nahodou neviete kde robia v dobrej cene..aj dvere so zarubnou?dakujem pekne..:)
Odpovedať
@moniker my sme dali dvere bez viditelnej zarubne. Robi to vela firiem. Stači do google zadat dvere bez viditelnej zarubne. U nas konkretne mame rozne. Mame dom v Prahe, a tak i lokalne vyberame dodavatelov. Otvaracie dvere nam dodala priamo firma čo nam stavia dom, povedala som čo chcem a dodali. Su to bez viditelnej zarubne a tiez su zaroven reverzne...teda nevznikaju žiadne skoky na chodbe, otvara sa to dnu do prilahlych miestnosti Druhe som si vybrala sama lebo som chcela neviditelnu zarubnu aj na posuvne dvere do steny..to su Ecliss. Je potrebna dobra spolupraca s omietkarmi, aby to pekne začistili urobili rohove lišty kol dokola...aby to bylo fakt dohladka a pekne hrany kol dokola. Firiem na tie neviditelne zarubne je vela, napr. filomuro, šimbera, xinix...atd..
Odpovedať
Profilova fotka
@neyaa dakujem pekne..:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@neyaa jedne interierove dvere s neviditelnou zarubnou stali 750eur?
Odpovedať
@gagysa asi tak nejak, bez kluciek...klucky sme dali MT maximal...tam jeden pár stal okolo 150 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrá palka 😀🤦
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?