Kde sa dajú kúpiť kľučky na interiérové dvere?

ahojte chcem sa spýtať poznáte dáke net stránky s touto tématikou? Ďakujem
Odpovedať
1
2
ak ti ide len o inšpiráciu, skús pozrieť napr. MP kovania TUPAI máme aj my ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam od tejto firmy - sluzia uz 8 rokov... :-) metalia/stavebne-kovanie-klucky
Odpovedať
Ak hladate velky a pekny sortiment kluciek, skuste toto: mp-kovania maju naozaj pekne a rozne styly.
Odpovedať
my mame tiez tupai, su velmi pekne, aj ked boli trochu drahsie...:)ale asi zavisi,ze aky typ a material...
Odpovedať
Profilova fotka
danula2 • Dnes o 09:03 dievčatá, zháňam kľučky na interiérové dvere, veľmi sa mi páčia s hranatou rozetou. Tie čo som doteraz videla stáli nehorázne peniaze. /cca 2000sk/ Prosím poraďte, máte niektorá takéto? :-S :-( ďakujem casy • Dnes o 09:12 mp kovania su skusala pozriet? danula2 • Dnes o 11:42 (Príspevok bol upravený adminom, lebo nebol v súlade s pravidlom Nevkladaj kontaktné údaje firiem) ands.sk/download/MPkatalog2007.pdf nasla som, a stoji 1400sk aj tak sa mi to vidi stale vela, asi som bola naivna ak som si myslela ze zozeniem klucku za 600sk :-. :-p casy • Dnes o 12:29 ja mam na dverach klucky Klasik s rozetou za 344,- a 472,-, no som spokojna... sice dvere sme tiez kupovali zatial len lacnejsie varianty... takze nam aj bolo zbytocne davat iny a krajsie klucky..
Odpovedať
danula ja som videla katalog cca za 1200-500sk ak pride manzel vypytam ho od neho.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, neviete mi prosím poradiť. vybrala som si kľučky - nikel. je to ok materiál? ide mi o to,aby nekončil v našich telách ;-)
Odpovedať
;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dodog? :-) mám tomu rozumieť, že budem celá z niklu???
Odpovedať
:-D nieee, sú v pohode.Väčšina certifikovaných výrobcov používa niklované kovania...
Odpovedať
Profilova fotka
dodo _ďakujem krásne za info :-) potešila ma_pošlem linku ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ja som kúpil cez internet a bez problémov, skús sa pozrieť na www.klucky.eu.sk myslím, že som videl aj hranaté na dobrú cenu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, viete mi prosim poradit? vybrala som si klucky s hranatou rozetou, teda co sa skladju z 2ch casti...je treba na to nejaky specialny zamok (to co je vo dverach, neviem ako sa to presne vola) alebo sa to podobne montiuje ako s celostitkovou rozetou? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja sice nemam hranate klucky ale su dvojite,teda klucka zvlast a zamok zvlast a objednavali sme to priamo s kluckami, takze ani neviem, automaticky nam poradili a objednali, nas sa len opytali, kde chceme WC zamok, kde kluc a kde FAB -ku ... takze tak... Skor si davajte pozor, ked su klucky dvojdielne, spajane, tak ako su spajane tie dva diely.... lebo nam predavajuci povedal, ze niektore su blbo vymyslené a zvyknu sa zlomit... Pridavam foto nasich , kt. mame od vcera,( este docapkane po motovani) su super do ruky a dobre sa snimi robi. kombinacia lesky a matny kov.. Su tiez z dvoch kusov, ale nie v mieste spoja praveho uhla.. Neviem, ako to napisat.. proste v tej casti kde sa spaja rucka s tou tyckou co je v dverach.... tam je ten spoj vraj haklivy, tak sme take nebrali....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Pre inspiraciu sem davam aj link na COBRA kovania => http://www.cobra-cz.cz/default.asp?la... Pre mna pri vybere bolo podstatne aby v prvom rade klucka dobre padla do ruky a aby bola z nerezu (nie nikel, mosadz).
Odpovedať
Profilova fotka
prosím , objednával niekto kľučky z tejto stránky? http://www.klucky-kovania.sk/ Majú veľký výber a super ceny, tak zvažujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae krasna ta klucka, ma ju aj kamoska, ale z MM, perfektne sedi v ruke. tiez take zhaname. preco zhanas len nerez? ja praveze rozmyslam nad mosadzou, lebo aj na vchodovych dverach aj na oknach mame mosadzne
Odpovedať
@danula_ch ze krasna :-N ... a skvele padne do ruky, moje krasne ďusi klucky :-) Kupovali sme ich v podnikovej predajni v Ivanke pri Dunaji. Fakt z merkury marketu? no nabuduce ked tam omylom zabludim tak sa pozriem :-D aka je kvalitka a vypracovanie makety cobry. No a preco nerez? V byte sme kupovali take docase klucky mosadzne ale do domu som bola presvedcena na nerez. Nerez je totiz co sa tyka kluciek bezkonkurencny, nic sa neosucha a vydrzi to pekne viac ako rok po kupe. Nemusis rozmyslat ked umyvas klucku ci nahodov nezlezie povrch. Je to proste masivny kov. Pridavam foto pre tych co by chceli argumentovat ze nerezova klucka je draha. Zdroj net: Poniklovana mosadz cca po styroch rokoch pouzivania:
Odpovedať
Este sem skopirujem mensi clanok o materialovom vyhotoveni kluciek. Myslim ze vela ludi sa venuje iba dizajnu ale malokto si uvedomuje ze klucky na dverach patria medzi veci ktore pouzivame najcastejsie a podavame si ich niekolkokrat denne. Materiál a povrchová úprava Pri výbere kľučky venujte pozornosť materiálu, z ktorého je vyrobená a kvalite spracovania. Lacné výrobky síce môžu zaujať svojím vzhľadom, ale ich kúpu rýchlo oľutujete, keď sa po krátkom používaní začne vrchná vrstva olupovať. O skutočnej kvalite svedčí napríklad dĺžka záručnej doby, niektorí výrobcovia ponúkajú až 10 rokov. Na výrobu kľučiek sa najčastejšie používa mosadz. Pre zlepšenie vlastností, zabránenie korózii aj zmenu vzhľadu sa mosadz povrchovo upravuje tzv. galvanizovaním. Na povrch kľučky sa nanáša kovový povlak, napríklad nikel, bronz, chróm a ďalej sa upravuje napríklad grafovaním alebo brúsením. Čo sa týka vzhľadu, dominuje matný nikel pôsobiaci zamatovým dojmom, lesklý nikel imitujúci striebro a matný nikel. Luxusnejším materiálom je antikoro, ktoré sa nemusí dodatočne upravovať. Na výrobu kľučiek sa používa aj zamaková zliatina, hliník, liatina a plast.
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae no pekne je to pozliezane. robi to vsak na vsetkych mosadznych kluckach? nie je aj tam rozdiel v kvalite?
Odpovedať
@danula_ch no to neviem co ti mam na to napisat, zasa s kluckami neobchodujem ale urcite nejaky rozdiel v kvalite tam bude. Moze sa stat nemusi, ale na nerezovej sa to nestane urcite to je snad jasne.
Odpovedať
Nas vlani v predajni pri nakupe kluciek upozornila slecna predavacka na zaujimavu akciu na antikorove klucky. Naviac bola ochotna poskytnut extra zlavu . Tak sme odisli s kvalitnymi kluckami za zaujimavu cenu. Mozno treba sledovat u predajcov aj akcie.
Odpovedať
napr. http://www.klucky-kovania.sk/sk/19-1-...
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae no ved toto, clovek aby bol specialista na vsetko, ked stavia dom
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@alzbetae Jeej mi mame presne tieto klucky - Cobra kovania a tusim sme ich od nich aj brali. Su velmi pekne a dobre sedia do rucky :). Takze odporucam, ak by sa niekto rozhodoval.
Odpovedať
@janulcik poprosím o link kde si kľučky, ktoré doporučuješ kupovali :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?