Kde kúpim interiérové dvere v Prievidzi?

Poradí niekto ,kde ste kupovali interierove dvere v Prievidzi?dakujem :-)
Odpovedať
Pokiaľ môžem poradiť skúste firmu Z+Z na Starom sídlisku.My sme si zakúpili interiérové dvere práve z tejto firmy a doteraz sme veľmi spokojní.Môžem len odporúčať.Vtedy mali aj nejakú akciu,takže sa to oplatilo.Majú tam celkom dobrý výber dekorov.My máme konkrétne tmavší orech,ale v interiéry sa super vynímajú.Zabezpečujú aj celkovú montáž.Prišiel chlapík a kompletne osadil zárubne+dvere a to všetko za pol dňa na profesionálnej úrovni,všetko si po sebe aj upratal.3 dvere+1 zašuchovacie.Takže z mojej strany môžem len odporúčať.
Odpovedať
Profilova fotka
deniss111, ja som kupovala v Baumaxe., odtien Malaga.Jedine v Baumaxe mi vedeli tento odtien zabezpečiť. Z+Z som tiež bola, ale mali take nemoderne dekory a možno aj dvere, mne sa tam zdal najslabší výber. Najväčší výber je v Baumaxe a v MM.
Odpovedať
@elisss54 dakujem.len sa obávam,že budu nekvalitne,ako dlho ich mate?
Odpovedať
v baumaxe sú dvere masonite , česká kvalita a tradícia, vasco doors vysokokvalitný poliak ale odporúčam dvere čím viac skla tým lepšie , a classen , tiež poliak , kvalitný za dobré ceny
Odpovedať
Profilova fotka
@deniss111 , nemame ich dlho, ale myslím, že su celkom kvalitne. Stolár sa o nich vyjadril dosť pochvalne pri montáži. Práveže som bola prekvapena jeho hodnotením.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mame dvere zo Z+Z asi 7 rokov a su bez problemov. Zistili sme, ze su tiez z Polska. Ved aj Merkuramarket je ich. Ja si na kvalitu dveri po dlhsom case nemozem stazovat.
Odpovedať
Mame totiz aj na pantoch aj zasuvacie a nemaju chybu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?