Kde kúpim dvere aj so zárubňou?

Potrebujem poradiť ohladne interierových dveri,. Kde sa dajú zohnať dvere aj zo zárubnou za primeranú cenu? lebo dnes ma skoro porazilo, ked som v jednom obchode zistila, že cena sa pohybuje okolo 300 eur.
Odpovedať
1
2
BEN, MM, Baumax a pod. od poľského výrobcu Invado, Dre alebo české http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... ;-)
Odpovedať
@danaah
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Ja som kupoval v merkury markete. Tusim sa to volalo polskone, bola to novinka, folia s reliefnou strukturou. Tmavy odtien cokolada. Bol som velmi prekvapeny kvalitou, montoval som si ich sam, uplne bez problemov, vsetko presne sedelo. 8ks dveri stalo necelych 1000evri. Pravdepodobne najlacnejsie dvere s takou strukturou.
Odpovedať
@pivec výplň asi voština?
Odpovedať
@blacksr Urcite nieco lacne. Za tu cenu nemozes cakat zazraky. Ale kazdy kto k nam pride ich strasne chvali a mysli si, ze stali tak 3x tolko :-)))
Odpovedať
@danaah lacnejsia znacka je napr. Verte (resp. Verte Basic) - vyraba to Porta (a to je uz najvacsia firma v Polsku). Dobra cena za kvalitu. Ak hladas plne, nie je o com pochybovat - verte basic. Ak dajake prevedenia (modely) - Verte. Neviem odkial si, ale na www.dvere.sk vozia po celej SR :-o Okrem toho su znacky ako pol-skone, dre, invado, centurion..vsetko polske z polskych marketov. ak si blizko hranic, skor do PL, su tam lepsie ceny ako u nas..ale tu kvalitu u tychto znaciek neviem, ziadny znamy to nekupoval, tak neviem info z prvej ruky, nebudem zavadzat.. hore daco pisali zevraj v poho skus si pozriet viacej tie znacky, porovnaj ceny, vypln dveri, prevedenie, firmu a rozhodni sa 8-)
Odpovedať
@rastislav_a dík Rasťo, tak idem kuknut....Mimochodom zajtra cestujem do Polska, takže sa poohladnem a možno niečo objednám práve tam. Minuly týžden som bola v jednom obchode, kde predávali krásne dvere a cena sa pohybovala od 300 vyššie a nakoniec som podla katalogu zistila, že tie dvere sú z Polska:-)
Odpovedať
@danaah ono nie vsetko polske je zle. ale samozrejme, lacne dvere v markete su ina kategoria ako znacka Porta co je velka fabrika predavajuca po EU.. treba najst kompromis medzi cenou/kvalitou, to uz je na tebe. kadopadne ak ides do PL pozri sa, aspon budes vediet ceny porovnat..len potom ak tam kupis je otazka, kto ti to dovezie z PL a namontuje (oboje asi musis ty).. a ked kupis v Pl, pozor na reklamaciu, ako sa to riesi..lebo aj pri dverach su reklamacie :-p
Odpovedať
dobry ,ja som si tiez kupoval v merkury markete stali ma asi 300e a asi po dvoch tyzdnoch na slnku sa mi zacala lupat z dveri farba mal som problem aj s reklamaciou ,pritom som ich nereklamoval sam. merkury market je sice polsky obchod ale vsetok tovar vratane dveri je cina . na internete som si nasiel slovenskeho predajcu www.dvere-brany.sk kde som si aj dvere objenal . dodanie som mal fakt do 3 dni a celkom zdarma ako reklamuju a s kvalitou dveri som bol az nadmieru spokojny,hned bolo vidno ze to je ina kvalita ako cina z merkury.pritom aj ceny maju lepsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Pre vsetkych co chcu okna, dvere parkety a ine. Nechajte si poradit. V MM alebo v Baumaxe su neni az tak ustretovy, nepovedia vsetko,alebo nemaju cas na vas. Cakal som 15min o odpovede typu: len tieto, neda sa, mozno, neviem, asi ano. Stacilo mi. Treba ist za odbornikom. Na zapadnom slovensku je DoMEJ s.r.o. klikol som na stranku, prisiel som na predajnu woooow. Mam co potrebujem. Malo takych predajcov!!!
Odpovedať
ja by som nikdy nechcel dvere s baumaxu, mercury a pod. Sú to papierové dvere . To si radšej priplatiť a kúpiť poriadne drevenné. Ja som našiel po dlhom hľadaní dobré dvere z dyhovanej laťovky po 282 eur.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@danaah ja som kupila v merkury a som spokojna :-)
Odpovedať
už sme si ich objednali z jednej fi..... Z merkury mám kopec veci a som spokojná:-)
Odpovedať
@eurojuraj juraj , skús sa zastavit v baumaxe za mnou a spýtat sa na niečo , či ti odpoviem tak ako to tu popisuješ, a @kubiskooo12 v baumaxe ti vedia ponúknut nie len dvere z papiera ,len sa musíš pozriet aj do katalógu , dost zaujmavé je to že ludia prídu do baumaxu a chcú iba to čo je hned a to sa im nepáči ale inde sú ochotný aj počkat na objednávku...nuž snád ti ta tvoja preglejka či čo to je bude dlho slúžit :D
Odpovedať
ty si cela preglejka :D ak ti niečo hovorí dyhovaná laťovka a vieš aký materiál zahŕňa potom mi môžeš niečo povedať ty baumaxový nadšenec :D
Odpovedať
@venco nemyslel som tovar hned, aj tam sa caka napr. na dvere! Zodpovedanie mojich otazok, komplet servis od a po z. Nie vsetci predajcovia v obchodoch su taky ako ty. Dojdu si odrobit svoje hodiny a nic ine. Vo firme, ktoru som navstivil ja robia tak ako sa patri na svojom. Ja som mohol prist az na osmu vecer a nebol problem aj ked maju otvorene do 16.00hod. Zavolaj do baumaxu a povedz, ze prides o deviatej!
Odpovedať
@kubiskooo12 a maju tam urcite na objednavku napr. aj tvoju spominanu latovku, mam z nej dvere.
Odpovedať
maju ale za aku cenu a či to je presne ten istý materiál lebo ja mám smrekove jadro odyhovane bukovou a potom ešte dubovou dyhou a väčšinou to predávajú tak že odyhujú drevotriesku a keď už aj majú tak nie za takú cenu akú som kúpil ja .
Odpovedať
@eurojuraj vo firme kde je jeden alebo dvaja ludia je to iné ako v obchode kde je na smene 30 ludí , nebudeme sa tu hádat, je to tvoj názor, ja zas vioem že vela ludí chodí od nás spokojných s tým že sme im pomohli ,ponúkli atd, ja mám skúsenosti napr so stavebninami , že tovar majú ale pri kase stojí jedna žena ktorá ti nevie poradit iba vystavit faktúru ,alebo ked prídeš do predajne s dverami a podlahami a tam neni nikto , ani zákazníci ani predavcači :Dtreba toho pochodit viac, ja osobne mám tiež obchody do ktorých nechodím...
Odpovedať
@kubiskooo12 myyslim si, ze z makkych drevin je vacsinou vypln vnutri, ale nechapem naco je to 2x dyhovane a este k tomu bukovou a potom dubovou dyhou, asi to niekto doj... a ty si si to kupil. kde take maju a aka tam bola teda cena? Schvalne sa opytam na tu tvoju tzv. bukodubovu.
Odpovedať
@venco ved sa nehadame, lebo si mi dal vlastne za pravdu, ze je to ine. A klobuk dole pred ludmi, ktori nechodia do prace si odpracovat len hodiny, ale naozaj maju zaujem poradit a pomoct. Napr. ako ty, lebo ja som nemyslel pokladnicky, ale predavac, ktory tam aj stoji a jeho odpoved: neviem ja tu len zastupujem. A vybavene. Pritom by ma mal odviest za nejakym pracovnikom, ktory sa tomu rozumie a nie sa vyj... na mna, nech si hladam, poradim sam.
Odpovedať
je to robené preto dvakrát dyhované lebo jednu dyhu máš priečne a druhú zvisle aby ti to drevo tak nepracovalo a náhodou neprasklo ...cena bola dobrá 280 eur keby si videl ten materiál tak by si tvrdil niečo iné ale ako vidím si odborník na všetko
Odpovedať
@eurojuraj presne ako píšeš, a tak to aj má byt , hold práca je vždy o ludoch a ked je niekto neschopný tak si potom ludia myslia to isté ako ty ,ani sa ti moc nečudujem ,pretože viem že tam pár takých ludí pracuje .......
Odpovedať
hold si odborník...
Odpovedať
Preboha, ako tu moze niekto riesit šmejd obchody typu Baumax a Mercury market. A nebodaj si tam kupit dvere alebo laminatovu podlahu? Odporucam radsej si priplatit ako brat šunty z tychto pseudo stavebnych obchodov
Odpovedať
Profilova fotka
@kubiskooo12 Zaujímavé normy...odyhovanie dverý nie je najlacnejší špás... ...no a 2x dyhované dvere?? nemaš na mysli dyhu na laťovke + final dyhu? ... inak na dvere, ako aj na ostatný nábytok sa používa suché drevo...potom sa nemá čo krútiť...určite nie v interiéry 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?