Interiérové posuvné dvere

Videl som tu už zopár albumov ale u nikoho som nezaregistroval interiérové vstavané posuvné dvere. A keďže ja si chcem stavať minidom tak plánujem že si ich namontujem. Nemá s nimi niekto nejakú skúsenosť či už pozitív alebo negatív. Prečo si ich nedávate? Že je ten systém a to jadro dosť drahé je jasné ale zasa usporia dosť miesta v dome. Ja mám v terajšom byte posuvné dvere na dvoch izbách a som s nimi veľmi spokojný ale mám ten systém dodatočný a to je že mám iba prirobené koľajnice s rámom na stene. Ale funguje to super, žiadny problém, otvárajú sa ľahúčko, nič nedrhne a pôsobí to kvalitne aj po pár rokoch. Teraz plánujem ten systém ktorý sa montuje namiesto priečky a je to zabudované. Nehodí niekto nejaké info prečo si ich nedal?
Odpovedať
Profilova fotka
@ac3 to ze ich tu nevidis nezname, ze ich ludia nemaju :-D napriklad my budeme take dvere mat a mali sme aj v byte ;-)
Odpovedať
mam 3 do kupelni a 1 len take prechodove, nafotil som ti ich tak mrkni dokym sa da ;-)
Odpovedať
@creator diky za foto :-) my budeme mat 4-5 kusy tak ma to tiez zaujima. ake puzdro si daval? zatial som videla JAP a Eclisse.
Odpovedať
@ac3 myslis tie posuvne dvere do stavebneho puzdra co sa zasuvaju , vsak ? aj my sme ich mali v projekte, nedali sme ich koli cene s puzdrom , ktoru nam povedali okolo 700 € . mali sme ich mat na chodbe.. este nevieme co tam dame namiesto nich
Odpovedať
@finis vsade sli od JAPu no poviem pravdu ked uvidis ten velky stavebny otvor a potom das puzdro budes sklamana,aspon ja som bol...ten otvor sa mi viac pacil aj bez puzdra aj dveri ;-)
Odpovedať
@creator no, bez dveri by to asi bolo divne :-D ale rozumiem, co myslis. to sa aj mne niekedy stava, ze sa tesim ake to bude......a potom :-p
Odpovedať
@creator dík, videl som ich tak narýchlo. Ak by sa Ti chcelo mohol by si ukázať aj tú montáž aspoň si to predstavím čo ma čaká.
Odpovedať
@lucka1987 áno Lucka, presne tieto som mal na mysli. 700 bola cena spolu aj s puzdrom? Ja sa tomu nevyhnem lebo potrebujem každý centimeter voľného.
Odpovedať
@lucka1987 pozrel som na nete najlacnejšie čo som natrafil JAP 705 štandard 800mm za 255 plus doprava ale iba púzdro. Tak lacné to nie je.
Odpovedať
@ac3 no cena aj s puzdrom 690 € konkretne JAP ale neviem ake siroke ani nic, bolo to uz davnejsie, tak sme ich zavrhli, kedze su na mieste, kde v pohode moze byt klasika, alebo aj bez dveri docasu, alebo zasuvacky sklenene na stenu .
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat eclisse v panelakovom byte - Jedno stavebné puzdro pre dve dverné krídla..v kupelni.. cena puzdra je dost vysoka ale my chceme sklenene dvere a pytaju za jedny 700 eur :-S budeme dlhy čas bez dverí :-) @ac3
Odpovedať
@ac3 no pozrela som do papierov.. my sme mali rozmery na tie dvere 2210 x 1000 , tak asi preto vacsia cena
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zdenulkam tomu sa už vraví pekná pálka....
Odpovedať
@lucka1987 no a mňa čakajú 4 kusy...ale možno zasa budem menej murovať keď bude to puzdro široké
Odpovedať
Profilova fotka
@ac3 a planujete do murovanej steny alebo do sadrokartonu ?
Odpovedať
@zdenulkam do murovanej, len ešte musím vyriešiť , predpokladám že to pzdro je o niečo širšie ako murovaná 100 mm stena, čo s tým rozdielom ako ho zamaskovať
Odpovedať
@ac3 a zas preklad bude vacsi nie ? :-D takze moc sa tam neda prepocitavat
Odpovedať
Profilova fotka
My mame posuvne dvere do puzdra na kupelni a wc, su super :) dvere sapeli, puzdra eclisse
Odpovedať
Profilova fotka
Pridala som dve foto do albumu
Odpovedať
@ac3 kamaratka maju vsade zasuvne dvere do priecka a stalo ich to 700eur na jedne dvere
Odpovedať
@ac3 my sme si dali posuvne ale na kolajnicke nie do steny
Odpovedať
Profilova fotka
@ac3 tohto roku na vystave v NR bola aj firma Unitrex, a cela puzdra bola celkom fajn, lacnejsie to vychadzalo ako JAP alebo Eclisse. Dokonca nam dali este vystavnu zlavu pri nakupe 5 ks. No kedze sme este nemali ani zakladovu dosku, tak nam to bolo na 3 veci :-) Ale skus pozriet, vyzerali celkom dobre.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
v akom štádiu stavby sa montujú dvere do púzdra? Až keď je hotový poter, alebo predtým, alebo sa môže aj potom? Zatiaľ máme len deku, tak aby sme niečo nezanedbali a potom už bude neskoro na montáž púzdra :-)
Odpovedať
@martuska my sme montovali puzdro ked uz boli omietky aj potery hotove. Robili nam ich sadrokartonisti, kedze sme ich davali do sadrokartonu. Dvere este nemame, este nebyvame, to budeme riesit s osttanymi interierovymi dverami.Ak budes puzdro obmurovavat, tak urcite pred omietkami
Odpovedať
@zou ďakujem a aký typ, alebo odkiaľ ste objednávali púzdro?
Odpovedať
@martuska my mame Eclisse, kupovali sme v kamennej predajni v KE
Odpovedať
@zou a este sa opytam, do puzdra sa potom daju osadit akekolvek dvere, alebo su nejake specialne pre puzdra? Dakujem pekne za vsetky infosky :-)
Odpovedať
@martuska idu tam specialne dvere, ale robi ich kazda firma, ktora predava interierove dvere
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?