Interiérové posuvné dvere - kto nám vyrobí?

Ahojte hľadám niekoho kto nám vyrobí biele posuvné dvere, poznáte niekoho?:)
Odpovedať
Profilova fotka
Sapeli
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 kocijaky stolar
Odpovedať
@mey8 ahoj:-) My sme jedny presne taketo posuvne a biele dvere pred dvoma mesiacmi zhanali a po dlhsom rozmyslani a chodeni po roznych predajniach sme sa rozhodli pre firmu Sapeli. Od nich sme pred dvoma rokmi brali aj ostatne klasicke interierove dvere take hnede a preto sme sa aj teraz priklonili k nim. Hoci je pravda, ze taketo dvere ponuka viacero firiem. No nam velmi vyhovuju, pekne nam ich vyrobili;-)
Odpovedať
ďakujem vám, asi sa teda prikloníme k stolárovi, pretože v Sapeli nám dali na čisto biele dvere (bez žiadných vzorov...) 60cm široké vykalkulovali sumu 451€ akože som skoro zo stoličky padla, pretože tieto konkrétne 90cm 150€ akurát že ten rozmer nám nevyhovuje..... a nie som ochotná dávať niekomu 450 € za obyčajné biele 60-tky dvere....ale toto Slovenské podnikanie už ja radšej nekomentujem....:D
Odpovedať
Profilova fotka
@mey8 ja som si robil dvere sam. posuvne kovanie 100€, dvere cca 30€, este madla z ebay za cca 40€
Odpovedať
@dorwin To sú dvere do maštali?
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren jasne, chceš aj Ty do svojho chlieva?
Odpovedať
@dorwin No, keby som mal chliev, tak by sa mi hodili, ale ja nechovem a v dome mám na mieru. A tie čo tu vystavuješ, nehovorim že su zle urobene. Za to maš pochvalu, ale do interieru domu, alebo bytu sa nehodia. Aspoň tomu, kto ma čo i len trochu nejaky vkus.
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren jasne, len su zatial surove. este budu zafarbene na tom madlo. A ze do interieru sa nehodia? Iba ak na SK podla slovenskeho vkusu. Skus vygooglit "barn door" a mozno trochu zmenis nazor ;)
Odpovedať
@dorwin velmi pekne su!
Odpovedať
@dorwin pekne su nechaj im ten natur vzhlad si sikovny a originalny taaak palcek hore
Odpovedať
@dorwin fajne dvere si spravil, ak nie si stolar tak si isto šikovny.... a vkus u vela slovakov na drevene veci je špecialne "vysokoodborny"
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martinmatko Tam sa ani nejedná o to drevo, ale o tie železa nad dverami. A tie sú vhodné fakt len do maštali. ,,VYSOKOODBORNÍK"
Odpovedať
my sme si dávali robiť u stolára, kt. nám robil aj kuchynu, lebo šírku dverí máme cca do 130cm a v obchode to bola nehorázna suma
Odpovedať
@mey8 je pravda, ze oni su drahsi ale za to maju kvalitnejsie dvere. No ako si sa rozhodla, tak si sa rozhodla :-) ;-) Drzim palce, aby ti ich pekne spravili :-)
Odpovedať
@mey8 smiem vediet kde ste videli tie dvere 90 za 150e?
Odpovedať
Profilova fotka
my máme práve jedny na predaj
Odpovedať
Profilova fotka
@fundasa Ahoj :-) Snáď neotravujem a nevyrušujem :-) Chcela by som sa ťa spýtať na posuvné dvere, keďže si sem písala, že ich máš od firmy, ktorú máme aj my vyhliadnutú. Boli sme u nich už raz ale nevedeli sme sa rozhodnúť, keďže cena bola vyššia v porovnaní s inými predajniami. Ako ti vyhovujú od nich dvere? Nemala si nejaké problémy pri jednaní, montovaní a podobne? Za odpoveď ti vopred ďakujem a prajem ešte pekný veň :-)
Odpovedať
@fantana Skús sa ešte pozrieť aj na firmu Liporta :) už som tu viacerým poradil a zatiaľ len dobré skúsenosti, vrátane mňa. Daj si tam naceniť, za to nič nedáš :) tiež nie sú práve najlacnejší, no to sú dvere na celý život, :)
Odpovedať
@fantana cauko, vobec nevyrusujes, v pohodicke :-) Ano pisala som, ze mame dvere od sapeli, kedze to tak aj je. My sme s nimi nemali ani len jeden malinky problem. Komunikacia, vyberanie a objednanie v ich predajni prebiehalo uplne super. To ale asi vies, kedze si tam uz bola, ze oni jednaju s kazdym zakaznikom ochotne a robia vsetko preto, aby poradili. Co sa tyka montaze, s tym sme tiez nemali ziadny problem. My sme radi, ze sme brali od nich. Nam oni vyhovuju vo vsetkom :-) Toto neboli prve dvere, ktore mame od nich takze sme uz vopred vedeli, co coho ideme.
Odpovedať
Profilova fotka
@fundasa Som rada, že si mi tak rýchlo odpísala, ďakujem ti :-) Áno? Takže by máte od nich viacero dverí? A aké ešte?
Odpovedať
@fantana vtedy som ti rychlo odpisala no teraz mi to trochu trvalo, kedze sme boli s rodinkou na dovolenke a nechodila som sem :-) :-) Ano mame, kedze sme sa uz raz stahovali, tak v prvom byte sme mali od nich interierove dvere a teraz v tomto druhom mame tiez interierove a aj vchodove bezpecnostne. Hovorim, ze nam od nich dvere vyhovuju, takze nemame za potrebu nejaku inu firmu zhanat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fundasa Nevadí, keď ste boli na dovolenke tak je jasné, že mi nemôžeš hneď odpísať. A kdeže ste boli? Pochváľ sa ;-) :-) Som rada, za takúto pozitívnu odpoveď, keďže medzi časom sme si od nich už aj my objednali dvere. Už sme dlhšie čakať nemohli a iba u nich sme našli také, aké sme chceli. Snáď to aj u nás bude prebiehať bez komplikácií :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@dorwin ahoj, to posuvne kovanie si kde zohnal?
Odpovedať
@vikktor pred 3 tyzdnami som kupoval to iste na aliexprese za cca 40€
Odpovedať
Profilova fotka
@vikktor ahoj, pozri napr. tu: http://www.barn-door.sk/kovanie-posuv... ja som to kupil asi 3 roky dozadu na nabytok a byvanie v Nitre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Potrebujete získať viac priestoru na chalupe, rodinom dome alebo v byte? Zavadzajú vám dvere? Chytré riešenie pre vás! Stavebné puzdra pre posuvné dvere UniTrEx . Jednoduchá montáž Urob si sám Manuál: Jednokridlové dvere SINGOLO do muriva: https://www.unitrex.eu/files/prezenta... Jednokridlove dvere SINGOLo do sadrokartonu https://www.unitrex.eu/files/prezenta... alebo nam zavolate
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?