Interierove dvere so sklom alebo bez?

Ahojte. Podla vas je nutne dat na interierove dvere aj sklo? Alebo v pohode su aj plne? So sklom sa mi velmi nepacia, na chodbe mame velke okno, ale stolar vravi, ze treba dat sklo aby sa nam dostalo viac svetla. Dvere chcem biele jednoduche dyhovane s takym obdlznikovym ramom. Dakujem!
Odpovedať
1
2
Nemusia. Ja na izbach potrebujem plne, lebo mi vadi svetlo, ked sa inde cez noc svieti. Takze si daj podla svojich poziadaviek.
Odpovedať
Profilova fotka
Na izbach, komore a technickej sme dali plne - bez skla. Do wc a kupelne s pasom mliecneho skla aby bolo vidno ci tam niekto svieti. Do zadveria so sirsim pasom cireho skla aby v zadveri nebola tma a trosku sa priestor opticky zvacsil.
Odpovedať
mame sklo, predsa chceme svetlo ... samozrejme nie je to priesvitne, je to take biele mliecne sklo
Odpovedať
@lydiades ak sa ti nepacia so sklom, tak si daj bez. Ved ty tam budes zit a ak ti neprekaza to, ze budes mat menej svetla, tak kludne si daj plne. Hlavne aby si sa tam ty citila dobre :-)
Odpovedať
ja som dala s mliecnym sklom hlavne koli tomu, ze u nas niektori obyvatelia velmi radi nezhasaju po sebe a takto to hned clovek odhali :-D a nesvieti celu noc niekde zbytocne..A aj koli svetlu v chodbe, ktora by inak bola velmi tmava.. Ak to ale nie je nutne, daj kludne plne, aj ked podla mna do kupelne a WC je fajn dat aspon mini presklenie, nech clovek hned vie, ci tam niekto je..
Odpovedať
Profilova fotka
Ako dieťa som neznášala svoje presklene dvere (matne sklo) na izbe. V dome mame všetky plne. Presklene celé s cirym sklom sú vchodove, dvere zo zadveria do domu sú tiež celopresklene so sklom mliečnym. Tak nám to vyhovuje. Svetla dosť a v izbách súkromie.
Odpovedať
@jankazb neviem čo je lepšie či mať v dome niečo len svoje a ostatný klopať, alebo každý všade, býval som tak i tak ako decko dokonca 4 generácie, ked chcem regenerovať musím do prírody, alebo do spoločnosti iných ľudí, najlepšie k úplne neznámim, napr.v kúpeľoch , na mesiac som pre každého mrtvi
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu nepísala som nič o regenerácii, súkromie myslím ze mňa nevyrusuje svetlo z chodby v izbe. Napr. :-D.
Odpovedať
My mame tiez plne a vyhovuje nam to 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lydiades tak do chodby dajte so sklom a do ostatnych izieb dajte plne
Odpovedať
@izoggy tak sme to dali my, v izbách kde sa spí sú plné. Inak so sklom, ale tiež len úzke pásiky.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb aj ja som to neznasala, lepila som plagaty
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankazb v izbach je sukromie ked su plne dvere a keby tam bolo nepriehladne sklo, tak by nebolo sukromie? to mi rozum neberie :-D
Odpovedať
@lydiades všade mám plné dvere, na kúpeľni a WC mám s pásom skla. Vzor skla dubová kôra. @atak77 no keď trtkáš za plnými dverami vieš byť potichu, keď trtkáš za sklenennými, pohyby sú rozpoznateľné... :-N
Odpovedať
@megdesign :-D :-D :-D ja ze za sklenenymi nevies byt potichu ja mam v ceom dome cca take ako na obrazku a nic cez to nevidno, zalezi ake sklo tam je
Odpovedať
@atak77 tak prdel furt bude vidno, teda siluetu, kmitat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sme rozmyslali so sklom do noveho domu, ale kedze mame dvere pri sebe, tak by to nevyzeralo dobre, mat jedny so sklom a dalsie bez. tak sme dali bez skla vsetky a nemame problem so svetlom. a je to lepsie, aspon, ked sa zapali na chodbe, tak zbytocne nerusi ludi v spalni napr. v dome, kde teraz byvame (u svokrovcov) su na izbach presklene dvere... somarina, zapalim svetlo v pracovni, tak v spalni sa neda spat, lebo dvere so sklami su pri sebe a kolmo na seba... takze ja odporucam plne.
Odpovedať
@atak77 mam také ale orech:))) @megdesign a nie je vidno ani prdel, ani kmitanie... Dvoj sklo, bezpečnostná fólia medzi sklom..
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 mne vadí svetlo cez dvere a vyrušuje ma to. Toto rozum berie?
Odpovedať
@jankazb nie, ale nevadi, kazdy sme nejaky, aj ty :-D @dorwin to nemyslis vazne ... ved to nesvietis halogenom, aby to preslo cez 2 mliecne skla a vadilo to ... mame spalnu oproti jednej detskej a ked su obe dvere zavrete a v detskej sa svieti, tak to svetlo do spalne prejde naozaj len uplne minimum.
Odpovedať
@atak77 tak potom nechápem, načo tam to sklo je. Raz píšeš, že chcete svetlo, potom zas, že svetlo cez to neprejde... @tatiana1978 ak je niečo priehľadné, aj keď minimálne a za tým sa pri svetle niečo hýbe, vždy bude vidno siluetu.
Odpovedať
@megdesign u mna rozhodol fakt, ze viem, ze je dnu zapalene svetlo, mam prehlad o miestnostiach + dizajnovo to vyzera uplne peckovo, oproti plnym. Pytal som sa stolara, cenovo to vyslo len o naozaj minimum drahsie
Odpovedať
@megdesign mozno mala zenska prdelka a pomale kmitanie nevidno :-D
Odpovedať
@atak77 jo. Ja som dával zo sklom len na kúpeľňu a WC. Inak plne.
Odpovedať
@megdesign yoyo, aj toto som najskor chcel, ale potom som si povedal, ze to bude vyzerat blbo, ze jedne dvere take a druhe ine ... tak som to zjednotil a konec, bodka. Som spokojny.
Odpovedať
@atak77 ja mám tiež dvere všetky designovo rovnaké, aj kovanie, všetko. Akurát tie dvoje majú pás skla odhora dole.
Odpovedať
Profilova fotka
@atak77 myslím to vážne. Mojej žene vadí svetlo, keď ma ísť spať. Mne nie.
Odpovedať
@dorwin mne tiez vadi svetlo ked idem spat a velmi
Odpovedať
Profilova fotka
@gurags spravne rozhodnutie, tak to je najlepsie 8-) ;-)
Odpovedať
@lydiades Spalňa, hosťovská izba, kúpelňa, komora plné ostatné presklenné (dobová kôra) Mliečne sklo tak do nemocnici.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?