Industriálne interiérové dvere

Ahojte, Vedel by mi niekto prosim poradit kde zohnat resp. kto by vedel vyrobit tieto "kovove" interierove dvere? Idealne zapadne alebo stredne Slovensko. Dakujem 🙂
Odpovedať
Dobry den my tiez zhaname, skuste www.interiersklo.eu, tam vyrobia aj dvere v rame. Od nich budeme mat zatial len zastenu do sprchoveho kuta v rame. Este som nasla toto : https://www.handies.sk/101-ocelove-dvere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@rybicka3 veľmi dobrý vkus 🙂 Už sa vám podarilo nájsť? U nás v Banskej Bystrici je spoločnosť, ktorá vyrába takéto industriálne dvere a steny.
Odpovedať
@jannyd mozes mi do spravy poslat kontakt?
Odpovedať
My máme ponuku z Trenčína od jednej firmy. Môžeš aj mne prosím ťa poslať kontakt? Porovnám si ceny aspoň. @jannyd
Odpovedať
@jannyd Dakujem, mohla by som poproit o kontakt?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@adam_sangala ahoj. Prosím ťa, ktorá firma v tn to je? A dohodli ste sa nakoniec? Práve riešime niečo podobne. Ďakujem
Odpovedať
Skúste tohto pána. 5 rokov dozadu sme od neho kupovali stolovú podnož. Úžasný prístup a perfektná kvalita. Stolár bol ohromený, že niečo tak na milimeter presné ešte nevidel. Naozaj odporúčam všetkými desiatimi. Našla som niečo od neho na sashe.sk. https://www.sashe.sk/LaFerra/detail/o...
Odpovedať
@stano_33 @rybicka3 pozrite sa na domo.glass alebo ich navštívte osobne v Banskej Bystrici. Moja skúsenosť je veľmi pozitívna. Hlavne, ak sa vám páči skutočné remeselné spracovanie rámových sklenených dverí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?