Dvere z Polska

Chystám sa íst do Polska kupovat interiárové dvere pravdepodobne zn. DRE ,Vie niekto poradit predajcu nie moc daleko od hraníc ?
Odpovedať
Pozor na polske stavebne otvori, nás predajca neupozornil a vsetky dvere,zarabne vacsie o 10cm. Castorama cesky tesin
Odpovedať
tiež som kúpil dvere v polsku až doma som zistil že mi nepasujú ale dalo sa to upraviť . bolo treba odpíliť 5cm zo spodku dverí a prevrtať nové otvory na pánty . Poliaci majú iné normy na dvere
Odpovedať
Profilova fotka
@lubossss my sme ich objednali na slovensku a cena bola tiez dost dobra. Neviem ci tam bude velky rozdiel
Odpovedať
Profilova fotka
@lubossss To su bezpecnostne ci iba klasicke dvere?
Odpovedať
tiez mam DRE, objednavala som na vystave v Nitre, -15%. Tento rok tam boli tiez, myslim ze sa to neoplati z polska pre ich vacsie rozmery, a vy musite dvere upravovat.
Odpovedať
Mám tam cestu a mám aj nejaké zloté tak si myslím že sa to oplatí
Odpovedať
@tomasekfero Sú to interiérové dvere
Odpovedať
@manilla kolko ta vysli komplet so zárubnami?
Odpovedať
to skracovanie polskych dveri nie je vždy tak jednoduche,zaleži aj od zloženia, vela dveri ma na spodu vo vnutri len taku uzku lyštu a možete ju odrezat a potom to bude slabe, a zmeni sa aj vyška klučky. radšej by som dal par eur navyše ked už mate hotove otvory a dal podla ceskoslovenskej normy a bez starosti
Odpovedať
@lubossss hlavne si dobre pomerajte stavebne otvory, rozni vyrobcovia maju rozne rozmery. Mne sa oplatilo s domacim predajcom handlovat cenu, resp. zlava spocivala v bezplatnej montazi.
Odpovedať
Profilova fotka
s polskymi firmami to je tazko pretoze malokomu sa postasti a naozaj pridu take ktore sadnu ako sa hovori ze rit na serbel..
Odpovedať
Profilova fotka
@jurgyn je jasne ze je to aj o stasti, ale pokial si tam clovek dokaze najst nejaku dobru firmu tak nevidim dovod preco nie. Len podla mna je to beh na dlhsie trate ako keby sa to riesi na slovensku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lubossss neviem ci ti pomoze priamo suma, zelezi aky typ, aka povrchova uprava, ake klucky.... 7 ks zarubni, 6 ks dveri z toho jedny posuvne. a cena tusim 1200? nepamatam si uz presne, bolo to davnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@miggo urcite ano aj co sa tyka reklamacii a takychto veci je to lepsie riesit na slovensku ale povedzmi si aj to ze tie ceny su na slovensku na zaplakanie..
Odpovedať
v Merkury Markete sa daju DRE kupit tiez, a mozes si vybrat, ci chces vysku dveri podla SVK alebo Polskych standardov. Nam urobili prilis velke stavebne otvory na prizemi, a normalne na poschodi, tak sme brali aj dvere podla polskej normy aj podla slovenskej, aby sme nemuseli nadmurovavat.
Odpovedať
Dutinkova drevotrieska+laminat+obvlozkova zarubna+klucka a zamka Okolo 120€/ks Porta Drzwi
Odpovedať
@slummdog MM je oproti Polsku o dost drahší. A ta komunikaácia , no bieda.
Odpovedať
@igigi Už som kúpil v Polsku.,Dakujem za ponuku
Odpovedať
Profilova fotka
@igigi: tak to je super cena oproti tej co sa da zohnat u nas...
Odpovedať
Porta dvere mam tri roky. Dvere aj zarubne ok, montovalo sa mi to dobre, vsetko licovalo. Ale tie klucky. Tazko sa to montuje. Stale sa to uvolnuje. Uz som aj par imbusovych srobikov stratil co sa samovolne odkrutili :) nieje to dobry system
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@lubossss ahoj Ľuboš chcel by som opitat že vieš Poľsku niaku adresu kde môžem objednať interiérové dvere?? Pozd Štefan
Odpovedať
U seba mám síce drahšie ale kvalitne české dvere. Teraz do prenajatého som dával poske Invado. Kvalita tých poľských je hrozné slaba. Ako z papiera všetko cez nie počuť. Sú malo odolné na oder, už po mesiaci sa odlupuje folia. A kovánie je krivé a stále odpadajú oblozky. A to nehovorím že už po mesiaci vrzu 🙂 ako pri všetkom pozor na všetko lacné lebo s kvalitou Masonite či ako sa volajú sa poľské nedajú porovnať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?