Dvere rôznej farby

Nemá niekto prosím program na zariaďovanie interiéru? Potrebovala by som nasimulovať ako by to vyzeralo keby som mala v obývačke velké posuvné dvere z obývačky do kuchyne-hnedé a vedla toho by boli dvere z obývačky na terasu biele. Okná tiež biele. Prosím pomôžte. Ďakujem
Odpovedať
@zuzuliatko81 program nemam, ale myslim ze dvere z obyvacky do kuchyne su interierove dvere a dvere na terasu su ako okno a to nikdy nie je rovnake. Mozes zvolit podobne odtiene interieru a okien, ale byvaju casto biele a je to OK
Odpovedať
Len to budú dvere, nie okná s tým že budú vedla seba. Jedny hnedé a druhé biele na jednej stene. Nebude to vyzerať divne?
Odpovedať
nebude, jednak to mas jedny exterieroove druhe interierove, my mame rozne interierove dvere a nevyzera to divne.
Odpovedať
@atlaska nemáš nejaké fotky? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliatko81 Ak budú posuvné dvere rovnakej farby ako ostatné interiérové dvere v celom byte, nebudú biele okná ani terasové dvere rušivé. :-)
Odpovedať
Určite budú rovnakej farby ako ostatné interiérové dvere. Trošku ste ma ukludnili ale aj tak si to stále neviem predstaviť :) Ide o to že biele okná+dvere sú o 1000EUR lacnejšie ako hnedé, preto tak špekulujem. A zas vnútorné dvere by som už chcela hnedé aby som sa tam necítila ako v nemocnici.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?