Dvere na plechovych zarubniach do novostavby

Ahojte, chcela by som vas poprosit o vase nazory a rady ohladom dveri a zarubni do domu. Blizime sa k tejto faze stavby, ale zial nas rozpocet je uz vycerpany a teraz siahame na rezervy financii..... preto uvazujeme ze dame plechove zarubne ... Mne sa sice viac pacia olozky, ale ked som spocitala kolko by stali aj tie najlacnejsie na steny sirky 250cm 3x, plus dalsie 5x na steny 125 cm...... :-( za tu cenu mame plechove zarubne aj s dverami... :-( som z toho trosku smutna, ako to bude vyzerat, ale manzel ma utesuje ze o par rokov to mozme vymenit.... aky je vas nazor, Potesi ma niekto - davate aj vy plechove do noveho? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
po pár rokoch sa Vám nebude chcieť robiť bordel v celom dome zase. Keď chcete obložkové, tak radšej omietnite otvory a dajte dvere len na nevyhnutné miesta- kúpelňa, toaleta. Rok-dva sa dá vydržať aj bez dverí
Odpovedať
rozdiel medzi plechovymi a najlacnejsimi oblozkami je mozno 30eur, s tym, ze tie lacne oblozky sa daju v buducnosti velmi jednoducho a hlavne cisto vymenit za nejake drahsie a kvalitnejsie
Odpovedať
ja by som nedala. radsej by som rok dva pockala na normalne
Odpovedať
ale ak kupite dvere teraz,oblozky o par rokov uz nedopasujete
Odpovedať
Profilova fotka
Pockala by som si radsej. Kamoska byvali 4 clenna rodina v dome bez dveri tri roky a prezili to. Tvrdila ze akekolvek provizorum je stav na trvalo... Dosetrili a uz maju.
Odpovedať
Profilova fotka
@zabkakatka v pár novostavbách som videl plechové zárubne a ,,obyčajné,, dvere. A viete čo? Žiadna tragédia. Za pár korún vyriešené a spľňa to účel. Pred pár rokmi boli len plechové a čo? To je len teraz taká móda. Nebojte sa,je to Váš dom tak čo? Inak najväčší kritici bývajú väčšinou tí ktorí sa zmôžu maximálne na nájomný byt.
Odpovedať
@zabkakatka Mne sa plechové páčia, že sa dajú premaľovať a môžeš v nich vymieňať dvere. No je to vaše rozhodnutie, my sme dali plechové 2 ks od schodiska takého zimného, ale ja som ich chcela. Je to vec vkusu a mody, zvyku a aj ceny. Ked ti vadí, čo povie návšteva, tak daj obložky.
Odpovedať
....ja v tom tragediu nevidím,známi mají plechové v novostavbe a v pohodě ale mozete aj dat nejaké lacnejsie oblozkove,ako nuz bolo spomenute lahsie sa : potom vymenia a kupte teraz dvere trebars len do kupelne...my sme bez dveri boli niekolko mesiacov a dalo by sa aj dlhsie.
Odpovedať
vo francuzsku maju vsetci plechove, aj v novostavbach, o oblozkovych ani nepoculi, :-)
Odpovedať
vsetkym vam krasne dakujem:):):) sice som sa este nerozhodla, ale mam dobry pocit ze som diskusiu zacala..... este to teda raz preberiem s manzelom a uvidime..... dakujem vam este raz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?