Dvere k podlahe dub bardolino/sonoma

Ahojte, obraciam sa na Vás s prosbou o radu ako doladiť dvere k podlahe. Dokončujeme domček a vybrala som si podlahu v odtieni dub bardolino. V rovnakom odtieni bude aj korpus kuchynskej linky (dvierka budú šedé), steny budú biele. Pretože väčšinu nábytku presúvame z bytu a nebudeme ho hneď vymieňať, v jednotlivých miestnostiach sa tak vyskytne aj nábytok v inom drevenom dekore (väčšinou javor alebo buk). Preto mám dilemu, aké prevedenie dverí vybrať, aby toho dreva nebolo už príliš, aby to priveľmi nesplývalo, a aby to všetko nejako ladilo. Celkom sa mi páči predstava bielych dverí, hladké biele sú však na môj vkus dosť sterilné, uvažujem o bielej so štruktúrou. Máte niekto podobnú kombináciu, pomohla by mi fotka pre predstavu, nemám totiž možnosť vidieť ich fyzicky vedľa seba. Prípadne, aké dvere máte vy k podlahe dub bardolino/sonoma? Viem, že kontrast v podobe tmavých dverí by asi vynikol najlepšie, mne sa však páči skôr taký škandinávsky štýl, svetlý, ladený do odtieňov šedej, bielej a svetlého dreva. Veľké ďakujem za každý nápad alebo inšpiráciu. Pekný deň!
Odpovedať
@fliacik dvere sa ladia bud kontrast s podlahou ale v ton v tone
Odpovedať
@fliacik ja mam biele dvere a vyzera to perfektne, ked pridem domov, pridam aj fotku. Mne sa tiež nechcelo vymýšlat kadejaké kombinácie, dali sme biele dvere a nemusím si lámať hlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Bielou nic nepokazis a neobmedzi tvoj vyber nábytku do buducna.
Odpovedať
@majsterdreva to je mi jasné, len kontrast je mi proti srsti, lebo inklinujem k svetlým odtieňom dreva, ale zase, pri kombinácii tón v tóne mám obavu z fádnosti interiéru :-( Potrebovala by som konfigurátor, kde by sa dali meniť dekory, alebo lepšie, obrovskú hromadu vzoriek, ktoré by som si ukladala vedľa seba :-D (prípadne možnosť C - niekoho, kto by to vyrieši za mňa, lebo mi z toho už šibe :-D :-D -D )
Odpovedať
@alicka850 Ďakujem krásne, veľmi sa teším na fotku, konečne reálna predstava!
Odpovedať
@fliacik potom dvere s jasenovou dyhou bude kontrast svetly odtien a dub s jasenom ladia velmi dobre taky vyrazny flader a bude to pecka
Odpovedať
@fliacik pridavam foto, predsienove su v strede presklene koli svetlu. Su to Porta Doors vector B.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, myslím si že biele dvere budú dobrá voľba - sú moderné, nadčasové a elegantné. Biele dvere so śtruktúrou má v ponuke napríklad značka dverí Dre. Prípadne ku podlahe dub bardolino sú vhodné svetlé odtiene: značka dverí Porta - dekor dub škandinávsky, značka dverí Voster - dub švédsky, akácia morava prípadne dub Montana. Identický dekor ako podlaha, ak by ste sa rozhodli ladiť dvere s podlahou - Dub Sonoma má v ponuke značka Voster alebo Ercado. Prikladám nejaké foto na inšpiráciu.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@2v1 Ďakujem veľmi pekne za vyčerpávajúcu odpoveď, popozerám a určite si niečo vyberiem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?