Dvere INVADO / Domino

Profilova fotka
Ahojte, ma niekto tieto interierove dvere v prevedeni laminat alebo folia? Ako ste spokojni. Riesim dilemu folia vs. laminat. Ake su vase skusenosti/odporucania? dakujem
Odpovedať
Tiez som tuto dilemu riesil a potom rozhodla cena. Folie - ak su nekvalitne tak casom sa povrch lahko odiera. Kvalitnejsie s tym problem nemaju ale stale plati ze neznesu silnejsie mechanicke poskodenie - ked napr.rohom nabytku narazis do dveri. Treba si proste davat pozor ked prenesas cez dvere vacsie veci, ani laminat nie je neznicitelny. Ja som vybral INVADO - Norma Decor1 - folia Enduro Ceder Forte a zatial bez akychkolvek problemov.
Odpovedať
@pety22 mám dvere invado domino aj invado norma decor v bielej farbe v cpl laminate, odporucil nam to predajca...
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienka3 ahoj dik, a spokojnost?
Odpovedať
@pety22 zatial ano, ale mame ich len chvilku...cistia sa lahko, neostavaju smuhy a ani odtlacky
Odpovedať
invado má plnohodnotný laminát iba vo farbe biela, šedá, gaštan svetlý a coimbra tmavá. Ostatné dekory vystupujú pod označením ECO-Fornir. folie z kolekcie ENDURO sú úplne základné čo sa týka oderu. Ale majú veľmi pekné dvojsmerné fólie napr. gaštan.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@onie123 Ahoj, prosim Ta, ako vies, ze plnohodnotny laminat maju len dekory, ktore pises? My mame vyhliadnuty CPL Orech duro - no na CPL od Invado som nasla aj zle recenzie, ze sa lahko poskriabe...Ak je to tak, tak by som potom asi radsej zmenila dekor na tu coimbru tmavu...Vdaka :)
Odpovedať
Viemto lebo predavam dvere aj od invada a mali sme na to reklamaciu. Oficialne stanoviska od Invada je ze tie farby su laminat ale low pressure - cize nizsia odolnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@onie123 máme tiež orech duro CPL laminát a nie sme spokojní, stačí trochu niečím tuknúť a hneď odskočí farba /presvitá biela/ A ďalšia vec sú veľmi ťažké a povolujú v pántoch, každý mesiac ich musíme doťahovať. Rozmýšľame nad reklamáciou, ak sa môžem opýtať ako dopadla tá reklamácia o ktorej ste tu písali ? uznali ju ? nikde nie je spomenuté v katalógoch, že je to nižšia odolnosť. ďakujem.
Odpovedať
@tinara23 iba to vyrobca zamietol. samozrejme zakaznik bol nespkojny ale dali sme zlavu potom. vyrobca invado nic moc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?