Demontáž dverí a zárubní

zaujíma ma, či ste pred montážou nových dverí (firmou, od ktorej ste ich objednávali) museli sami demontovať staré dvere a zárubne a následne upraviť stavebný otvor podľa rozmerov nových dverí. My sme boli včera v predajni a tam nám pán povedal, že robia len montáž.
Odpovedať
@udada Tak keď robia len montáž, tak ti urobia len montáž. Buď si nájdeš iného dodávateľa dverí, ktorý staré demontuje a otvor upraví, alebo si zavoláš stavebnú firmu. Ako ich chceš donútíť, aby ti to urobili? My sme dávnejšie menili v byte v rámci rekonštrukcie a staré dvere sme sami demontovali. Aj otvory som upravoval ja. Firmy, čo dodávajú dvere, ich montujú zvyčajne za 40-50 €. Za túto cenu ti nebudú robiť stavebné práce.
Odpovedať
@chrobak7 skôr sa prikláňam k zmene dodávateľa
Odpovedať
Profilova fotka
Pán je evidentne neschopný. Mohol zarobiť aj na demontáži..
Odpovedať
@philos Pán je chytrý a nie neschopný. ZA montáž má 40 €. Mne namontovali 2 montéri 11 dverí, z toho 3 posuvné za 1,5 dňa. Keby mali demontovať staré dvere, upraviť otvor a potom dať nové dvere, tak strávia na stavbe 3x toľko času. Radšej pôjdu inde montovať dvere, na čom zarobia za ten istý čas viac. Pôvodne mi mali montovať aj rozety a kľučky. Keď videli, že nie sú od nich, ale polská výroba, tak ich odmietli montovať, vraj že potom nemôžu dať záruku. Hlavné, že sa ponáhľali na inú stavbu, lebo im už volali, že kde sú. Radšej mi odrátali z ceny montáž kľučiek (5 €/ks), ako keby tam mali stráviť ešte pol dňa. Predajcovia dverí majú dosť roboty, nepotrebujú si priberať okrem montáže ešte inú robotu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?