Dajú sa zalamovacie dvere namontovať na pôvodnú zárubňu?

zdravím :-) už dllhšie zháňame zalamovacie dvere do kúpelne, ale máme problém, už tam máme zárubňu - obyčajnú bez koľajničky, ktorú nechceme meniť. Nemáte s niečím takým skúsenosti? už sme oslovili zopár firiem, ale odbili nás že nám to spravia jedine spolu so zárubňou.. dakujem vopred za každú radu..
Odpovedať
@zabka88 no, mna napada len oslovit nejakeho sikovneho stolara, ktory vam to vyrobi na mieru a bez zarubne. tiez mame zalamovacie dvere do kupelne a do satnika, kvoli priestoru, kedze dvere boli v projekte bytu umiestnene presne v strede steny, s ktorou sa nedalo "hybat" kvoli tomu, ze je to nosna stena.
Odpovedať
@zabka88 nam robila zalam. dvere stol. firma, ktora nam robi nabytok na mieru. Myslim, ze hotove dvere bez oblozky nekupis, ale pre stolara to urcite problem nebude.
Odpovedať
@filipa @stanka_s dakujem za radu, a máte nejaký dobrý typ na stolára, ktorý by s tým nemal problém? som z Bratislavy a so zalamovacími dverami som zatial nemala skúsenosti žiadne, ale narazili sme na problém pri kúpelni , pretože keby boli otváracie tak by sa ich dráha kryla s dverami do kuchyne (vchod do kupelni je z kuchyne). Už sme rok bez dverí, pomooooc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?