Biele interiérové dvere

Poraďte osvedčeného výrobcu bielých interierových dverí v modernom štýle. Dvere musia byť robené na netypizované rozmery napr. stavebný otvor šírka 84, 78, keď nechcem ísť do šírky dverí 70 cm. Pri prestavbe domu sa to inak nedalo. ďakujem
Odpovedať
1
2
@alsim stavebny otvor musi byt vzdy vacsi o par cm ako je sirka dveri. Uz sa tu o tom pisalo - skus sapeli, ben, ak chces ist do polskych napr. porta doors :-) pripadne oslov lokalneho stolara ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim Ja by som zvolila dvere 70 a ušetríte na atypoch aj na stolárovi.. ten otvor 84 bude natesno na prekrytie, ale vždy sa dá objednať napr. širšia oblôžka.. do otvoru 78 by ste 80 nedostali nakoľko samotné dverné krídlo má 84 a kde by ste potom dali zárubňu?? Najlepšie a najlacnejšie riešenie sú 70 :-)
Odpovedať
jarka62 a mint_blossom, ďakujem za vaš názor. Určite dvere 70 sú najlacnejšia alternatíva, ale šírka dverí 78 je pre mňa prijatelnejšie, keby bola aj cena prjateľná. Od stolara mám cenovu ponuku na 1 ks bielých lakovaných dveri s obložkou a montážou cca 1000 e, slovom tisic euro. To je podľa dosť. Prečo je to také drahé.? Nedá sa to vyrobobiť lacnejšie?
Odpovedať
@alsim a odkial si ked sa mozem opytat?
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim da sa to vyrobit lacnejsie, lenze tu narazame na to co chces ty - a ty chces atyp... vsetko, co nie je standardne, je za priplatok - a nie maly, sapeli malo svojho casu 50% a mam pocit ze to este dvihli... stolar ti asi nacenil masiv, pri nacenovani sa na montaz asi vykasli, niekto pyta 20€ a niekto aj 100€ za jedny dvere, takze to je tiez rozdiel.... tvoj argument, ze pri prerabke sa to inak nedalo - nuz, ked nedalo, tak nedalo, ale zbytocne preplatis tam kde nemusis.
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim Preco chces lakovane dvere? To su najdrahsie dvere... Dak si prirodnu dyhu... Ci cchces silou-mocou leskle dvere?
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim tisicka je dost a to su email vysoky lesk alebo mat? uz sme robili aj take aj take ale neboli tam take vysoke ceny. ak chcete poslite mi to a nacenim Vam to
Odpovedať
madein1974, biele preto lebo - podlaha merbau, eurookna orech ale farba trochu do červena , kuchyňa bude biela a nedarí sa napasovať farba dverí k podlahe.
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim ja neriesim farbu - sam mam v celom dome biele dvere a ine by som nechcel ani zadarmo. Ja sa pytam preco chces lakovane? My mame prirodnu dyhu jasen striekanu na por na bielo, vsetko atyp vyska 218 a sirka tiez atyp a neboli take drahe... Kukni album a uvidis...
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim Ak máš stavebný otvor tak ti stolár nemôže vyrobiť 78dvere nakoľko potom by ti nemal kde osadiť zárubňu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim našiel som obrazok striekané biele - mdf+email biely matný
Odpovedať
madein, myslím si že lakované dvere sú lepšie na údržbu a odolnejšie voči škrabancom. Alebo nemám pravdu a máš inú skúsenosť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@alsim ako mozu byt lakovane dvere lepsie na udrzbu? to silne pochybujem, mam leskle dvierka na kuchynskej linke a neviem si predstavit ze by som mal take aj dvere. to by bolo rychlo ucapane. Videl som lakovane talianske dvere v jednom showroom v Trencine a majitel nas odhovaral od nich ze to je sialene na udrzbu. tie dvere stale dakych 1300 takze predpokladam ze ten kto ma na take dvere do domu tak ma aj na upratovacku, takze neni problem. no ja by som to nechcel.
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim Inak ak chces mozem ti posunut kontakt na stolarov z Trencina co robili dvere nam. Ceny aj rozmeri su niekde pri fotkach v mojom blogu.
Odpovedať
@alsim tiez mame biele dvere, ale matne, tiez na v predajni poradili matne, kuchynu mam bielu lesklu a ta mi staci :-) dvere radsej leskle lakovane ee :-)
Odpovedať
Ja mam aj vysoky lesk aj matne, tie leskle sa udrzuju lepsie a rychlejsie, staci cista voda a svedska utierka, matne potrebuju aj saponat na niektore cmuhy a aj sa cistia dlhsie. skor su take "usmudlane" a tie leskle su krajsie,elegantnejsie.
Odpovedať
@atlaska Tak sem hod obrazok, lebo ja som leskle dvere jakziv nevidela :-N Ja mam biele dvere tiez, ale matne. S udrzbou sa moc netrapim, lebo tu predavaju specialnu spongiu na dvere, podlahu a steny a ta sa jemne namokri a s nou sa da umit kazda cmuha, kazde popisanie perom, ci cokolvek....pri cisteni sa spongia straca....az z nej nezostane nic :-) Vola sa "magic eraser" a skutocne robi zazraky ( to teraz mimo temy ;-) ) http://www.soap.com/p/mr-clean-origin...
Odpovedať
daj si vyhladat Rasomuro 41 je vela aj farebnych obrazkov na googli su bezzarubnove-skryta hlinikova zarubna @digysa Moji rodicia roky mali leskle dvere v byte v Starom meste, nieje to nejaka unikatna novinka.
Odpovedať
madein1974. môžeš mi poslaťobrázok dverí z blízka aby bolo vidieť kresbu a kontakt na stolárov čo ti robili dvere aj na pána čo robil sklo na schodišti. Pozrela som si tvoj blog a krása, krása a ešte raz krása. Ďakujem
Odpovedať
@alsim tie dvere su z masivu a maju nieco specialne nadstandardne? urcite skuste aj ineho stolara pre porovnanie ceny, tisicka za jedny interierove dvere je moooc.
Odpovedať
ďakujem všetkým na tomto fore, ktorí ma svojimi príspevkami "dokopali" k tomu, že som hľadala ďalej. Dnes podpísaná zmluva na biele leskle lakované dvere, bezfalcové, kovanie Tectus, magneticlý zámok, sklo lacobel. Boli sme aj v dielni a videli výrobu. Príjemné jednanie, ochota splniť všetky požiadavky. Cena 500 euro za kus. Keby ešte niekto poradil stolara na obloženie betonoveho schodiska drevom. Na obloženie 16 schodov, šírka 100 cm včetne materálu /dub / v B.B. zatiaľ CP cca 2000 e a viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Potrebujem poradiť,koľko mm má prevyšovať zasklievacia lišta skla nad povrch dverí. Z bezpečnostného hľadiska môže byť zarovno s dverami alebo musí prevyšovať? Na dvere chcú dať lištu viac ako 1 cm prevýšenú. Mne sa to orámovanie na hladkých dverách nepáči.
Odpovedať
Profilova fotka
@alsim koho si si teda nakoniec vybrala a ako si spokojna s realizaciou? @cubica kolko by asi vysli taketo dvere pri 80 sirke?
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 poprosila by som kontakt..:) diik
Odpovedať
yaninca, dvere ešte nemám namontované. Bližšie info dám potom. Kontakt posielam do IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@madein1974 - ahoj. Chcela som popozerat tie Tvoje biele dvere, ale zrejme uz ten album nemas ... mozes mi "postnut" nejake foto? Diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weirdo Ahoj. V tomto albume mam zopar fotiek http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovedať
@madein1974 - diky moc. Kam som pozerala, ze som ho nevidela? =-) . No nic, idem pretriet okuliare a obdivovat, dakujem! ;-)
Odpovedať
@madein1974 - paradny bejvak ... palec hore :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weirdo Dakujem. Som rad ze sa paci.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?