Bezfalcove interierove dvere v priebeznej stene - KE\Okolie

Ahojte, hladame firmu alebo stolara Kosice/ Okolie ktory uz robil alebo vie urobit bezfalcove dvere aj s priebeznou drevenou steno? Prikladam aj navrh Dakujem za pripadne reakcie.
Odpovedať
@matusa4b8 to vam spravi každy šikovy stolar, ale bezfalcove su drahšie, zvlašt ked su z dreva,
Odpovedať
To vieme ze to bude drahsie ale nie kazdy dnes robi striekane len foliovane a chceli sme niekoho kto taketo uz robil, ze mozno ma niekto skusenosti.
Odpovedať
@matusa4b8 som sa na to kuknul, to ti tam bude stačit aj material mdf ,drevene jadro s preglejkami by bolo lešie na tak vysoke dvere ale ti to skoči do ceny. musiš to dat jednemu vyrobcovi spravit cele a nastriekat polyuretanovou farbou. a panty treba dat tectusy.
Odpovedať
@martinmatko pozera, ze sa vyznas v tomto Martin, ak sa ta mozem opytat tvoj nazor co by to mohlo stat? Pribliznu cenovu relaciu. Ako som pripraveny na vsetko ale chcem vediet ako cenovo sa asi pohybujem.
Odpovedať
cenu ti ovplyvny: použity material, hrubka steny a hrubka dverí(ak budu dvere hrube ako stena 6cm tak to budeš mat pekne obojstrane v rovine), zloženie-vypln, povrchova uprava striekanie, montaž, kvalita kovania, predpokladam že maš aj presne prevedene murarske prace pre tieto dvere...strop aj podlahu. bezfalcove dvere s pantamy tectusy(tri kusy na každe) vyžaduju presnost dveri a zarubne max. +-1mm!!! ak použiješ predsadene panty stratiš ten pekny efekt. cenu ti vypočita stolar ktoreho osloviš, ja momentalne nerobim, nemam na to čas, staviam si dom
Odpovedať
@martinmatko Dakujem pekne, problem je trosku ten, ze nie kazdy robi striekane ale viac foliovane a to nechceme. Je to novostavba, strop aj podlahu mame rovnu to uz mame presne premerane takze s tym problem nie je. No dufam,ze niekoho najdeme. :)
Odpovedať
určite niekoho najdete, vyrobcu čo vie robit okna a dvere, Nehladat medzi predajcami dveri. Nehladat medzi vyrobcami nabytku a kuchyn z lamina
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den Chcem sa spytat ci nerobite nahodou bezfalcove dvere? vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?