Ako vyplniť medzeru medzi posuvnými dverami a stenou?

Profilova fotka
máme doma dvere s drevotrieskovej dosky posuvné po poľajnici. Kovanie je super, ľahko kĺžu a nedotýkajú sa podlahy no medzi stenou a dverami je medzera 8 cm, a aj keď sú dvere zasunuté/zatvorené a majú 10 cm presah z oboch strán ovproti otvoru v stene, tých 8 cm je priveľa a nie je za dverami súkromie. Akoby ste vyplnili túto medzeru?
Odpovedať
Mohla si pripojiť fotku, lepšie by sa radilo. Každé posuvné dvere by mali mať nejakú zárubňu, ktorá zakrýva ten priestor. Prečo tam nie je zárubňa? Sú to originál dvere? Alebo to vyrábal manžel? Prečo na to nebolo myslené pri osádzaní dverí? Teraz jedine niekde objednať nejakú zárubňu. Alebo vyrobiť niečo z laminovanej drevotriesky, čo zakryje tú medzeru.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba kolajnicu namontovat na stenu pomocou eliek alebo hranolceka alebo nech sa trapi vykonavatel takehoto bludu
Odpovedať
Profilova fotka
Predpokladam ze dvere su DIY(UrobSiSam) alebo nejake "dizajnove" kde sa nemyslelo na tento detail... verim ze sa to da riesit aj dodatocne, vytvorenim "falosnej zarubne" ktora zabezpeci ze po zatvoreni dveri budu doliehat k tejto zarubni
Odpovedať
Tomu v celku nerozmiem ako je mozne ze vznikol taky rozdiel. Vsak 10 cm je veru uz dost a to muselo byt zjavne uz pri samotnej montazi. No tiez si myslim ze to je domaca vyroba. No vsak kolajnice sa posunut daju nie? Ale tak mozno by bolo jednoduchsie si vacsiu zarunu ako bolo pisane vyssie. No tu by som si asi uz dala spravit aby to nedopadlo jak s tymi kolajnicami ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?