Ako vymeniť kovové zárubne v byte za drevené?

Prosim,viete mi niekto poradiť ako upraviť otvor po vysekaní starej kovovej zárubni aby sme tam mohli namontovať obložkovú drevenú zárubňu.
Odpovedať
použite búracie kladivo to je jediná vec, ktorá pomôže na betón ak bol s ním vyliata zárubňa, my sme to robili pred týždňom, tak pevné nervy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nedajú sa tie v betóne zaliate zárubne nejako skrášliť aj bez vysekávania? Už som ich premalovala, ale aj tak, na drevené sa to nechytá. Nejaké iné možnosti? Vysekávať určite nebudem-na to nemám nervy :-p
Odpovedať
:-D :-D :-D zajtra vám pofotím ako na to.Kovové zárubne ostávajú a do nich idem vkladať nové drevené obložkové zárubne.Otvor sa na šírku zmenší o 6 cm. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no toto, ja v zdrobneline :-) dodog no to som zvedava ... aj tie nase cakaju, a ty vies na koho :-D :-p
Odpovedať
dodog, to som zvedavá šírka sa zmenší o 6 cm? dokelu-ja už mám kúpené nové dvere a z tých 6 cm neodrežem :-(
Odpovedať
no to som vyrábal na mieru atypické dvere... :-(
Odpovedať
...no na nejakých škriatkov v stolárskej dielni... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tesim sa na fotecky,aj nas to caka ;-)
Odpovedať
...kuk do albumu , pridané... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz huckam manzela,nech mi take urobi :-D prevratil ocami,ze ci si radsej nechcem domov pozvat dodoga :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
prosim vie mi niekto poradit ako mam demontovat drevenu zarubnu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
AHojte.. Trosku ozivim aj tuto temu.. Je to asi velka praca a dost prachu a hluku kym sa vysekaju v byte vsetky zarubne ak su zaliate, ze?? :-( Je ich 8, asi to nebude ziadna sranda. Kolko to asi potrva? Obavam sa reakcie susedov, kedze chceme robit aj novu elektriku, vysekat zarubne, dat prec dlazbu a boklady, asi nebudu nadseny, ale budu musiet vydrzat no.. Vopred velmi pekne dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Este raz sa pripomeniem.. Zarubne som povyberal, nebola to ziadna veda, stacilo sa dobre najest, narezat na jednom mieste a dobre par krat zapacit a zarubne boli von.. Problem ale je, ze 3 zarubne som vybral a ostal mi otvor 82cm, ale na oblozkovu zarubnu potrebujem 89 - 90cm.. Pozna niekto nejaky sposob ako by som si to mohol urobit sam?? Nejak vysekat, alebo vyrezat?? Jedna sa o panel hrubky 14,5cm a na vysku potrebujem cca 3cm a na sirku po 4cm z kazdej strany.. Dakujem..
Odpovedať
relativne jednoduche a pekne a kvalitne riesenie....ale poznamenavam, ze drahe su napr OKZ zarubne od SAPELI...urcite maju podobny produkt aj ine firmy ....no sirka sa velmi nezmeni...priechod cca o 12 mm a kridlo ostaava povodne...ak mate zaujem, tak vam pripadne urobim aj ponuku...len poslite rozmery otvorov a predstavu o farbe.
Odpovedať
@stefan_zamestnanec No to už barbarosa moc nepomůže, píše, že zárubně už jsou venku. :-)
Odpovedať
@barbarosa Dobrý den. Zkuste si je nechat udělat na míru. http://www.zlomek.cz/?zlomek=prodejna... Zlomek to umí. Akorát tam bude nějaký příplatek. Určitě to bude jednodušší, jak sekat, či řezat panely. Dekor si vyberete podle jejich vzorníku. Mám od nich dveří mraky. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan_zamestnanec veru uz je neskoro na obklad kovovej zarubne a naozaj ich naspat nebudem davat.. len o 12mm?? moc sa mi tomu nechce verit ked sapeli dava tusim 34mm a niektore firmy az 4 - 5cm.. vy vyrabate dvere, alebo ako tomu mam rozumiet, ze mi spravite ponuku?? lebo stale zhanam dvere za rozumnu cenu a nedari sa.. @ladajaskva idem tu stranku pozret, ale ako som pisal, zarubne su von a bude sa rezat z panelov, uz jedny dvere su tak prisposobene, dvoje ma este cakaju.. dakujem za odpoved..
Odpovedať
@barbarosa No keď sú von, tak je to to najlepšie riešenie :-D SAPELI má ,ako som písal OKZ program - drahý a najmenej pevný pre tých, ktorí sa pri prerábkach bytov boja zaprášiť :-D Ja ich nemám rád. No a pár rokov som montoval pre sapelákov. Mám tam celkom dobré vzťahy a som niečo ako obchodný zástupca jednej zvolenskej pobočky. Ale to je na dlho....prosto ak by ste mali záujem a oslovila vás niektorá varianta dverí sapeli, tak napíšte a možno sa niečo bude dať urobiť aj s cenou...
Odpovedať
Dobrý deň vie mi niekto poradiť šikovného stolára, ktorý mi urobí v RD za rozumnú cenu ;-) na pôvodne kovové zárubne obložkové bez búrania kovových a nové interiérové dvere k tomu? Pezinok a širšie okolie...vopred ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň prajem. Vie mi niekto poradiť šikovného stolára, ktorý mi urobí v RD za rozumnú cenu na pôvodné kovové zárubne obložkové, bez búrania kovových a nové interiérové dvere k tomu? Košice a okolie...aj z Prešova, vopred ďakujem. Borovicové fošne a dosky poskytnem.
Odpovedať
vie my niekto poradit kolko stoji oblozenie starsej drevenej zarubne v rodinnom dome, sirka zarubne je 1m, a kolko sa zmensi po oblozeni?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?