Ako otvorit zamknute dvere so zaseknutym zamkom ?

Mam dvere so zamkom na FAB a su zamknute. Klucom neviem otocit asi sa zasekla zapadka. Nasilu som vybral FABku. Ale ako posunut zapadkou, aby sa dvere odomkli. Ku dveram mam pristup z oboch stran.
Odpovedať
ja som to otvoril imbusovim klucom, alebo ohnite 100 klinec do L vezmite do kombinaciek a snazit sa otocit zapadku. Mne sa stala podobna vec. Rozhodli sme sa vymenit vlozku ale kedze nie je standartna(dlzka je 105mm) tak si hovorim radsej ju vezmem so sebou do obchodu. A ako zamknem? no tak som odkrutil srob co drzi vlozku v kovani, zvonku zankol vlozku vytiahol a spokojne som siel do obchodu kde som aj tak taky rozmer nekupil. Vratim sa domov chcem zastrcit vlozku nazad ale ta mi ukazala prostrednik, pozriem sa cez otvor a spadla mi sanka, pochopil som ze to nepojde lebo zapadka zavadzia v ceste. Este ze pristresok nebol zatvoreny a tam mam aj vsetko naradie.
Odpovedať
Vyšrubuj pánty
Odpovedať
dost dolezite je kde clovek vrta ked rozvrtava fabku. uz som videl aj takych mudrakov co rozvrtali celu fabku tak ze uz tam askoro ani nebola a zamok drzal. treba supnut hosiaky klud do fab staci aby tam vosiel a pod klucik zavrtat 6-kou vrtakom rozvrtaju sa pruzinky ktore tlacia na te kladivkaa klucom sa da tocit dookola.(nemusi byt kluc ani od fab staci aby vosiel dnu ) prva fab mi trvalo otvorit asik pol dna a v nemecku ked sme potratili kluce taz za tyzden som odvrtal više 30 bytov .teraz to mam za 5 minut a ked je dobry vrtak aj za 3 :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?