Aké sú interiérové dvere Pramont?

Čaute stavebníci. Želám krásny májový deň vám všetkým! Práve riešim interiérové dvere a chcela by sa od vás referencie na firmu Pramont v Novom Meste nad Váhom. Majú širokú škálu výberu celkom fajn dverí za prijateľnú cenu, no nikde som sa o nich nič viac nedozvedela. Neviem odkiaľ nakupujú dvere, aké majú vybudované vzťahy a meno u svojich zákazníkov, aká je s nimi spolupráca... Ak máte nejaké info, hodťe sem, taktiež vaše postrehy a dojmy iných dodávateľov vašich dverí. Za každú vašu radu veeeeľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
Ahoj enike, ja mam dvere od fi. slovakia interier.Su nadherne som snimi velmi spokojna, maju siroku ponuku. Vrelo odporucam. :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahoj enike, nie tak davno som riesila podobnu dilemu s vyberom interierovych dveri. Trh je pomerne dost bohato nimi zaplaveny, no skutocnu kvalitu musis ozaj pracne hladat. Vo firme, ktoru uvadzas, som bola osobne, no videla som len priemerne vyrobky, zvacsa polskej produkcie. Daj si vsak pozor! "Prijatelna cena", ako uvadzas nie je vsetko. Ako som si zistovala, na dvere su kladene pomerne velke mechanicke naroky a to "zvladaju" len dvere poctivo vyrobene. Ak su dvere pozliepane z modernych lisovanych ci plastickych materialov su povedzme pohladne, no do svojho domu by som si ich urcite nekupovala. Ak nie si privrzenkynou masivnych dveri (ani ja :-) nie), tak potom mas na vyber z dveri dyhovanych. Skutocnymi virtuozmi v designe su Taliami, ale tomu zodpovedaju i ceny. Ked ich do rodinnneho domu potrebujes takych 10ks, tak to je uz citit!!! Ak vsak chces pekny vzhlad, poctive vypracovanie, dobru kvalitu za stale prijatelny "slovensky peniaz" obrat sa na fy. AIRSONIC taktiez z Noveho Mesta n. V. Vyrabaju dvere pod svojou znackou RobinWood a najlepsie bude ak im predlozis uz svoju predstavu. Posudia, pripadne poopravia ti tvoj navrh a navrhnu ti riesenie v sulade s celkovym vasim interierom. Ja, i ostatni ktorych poznam, sme boli spokojni. Prajem ti stastnu ruku pri vybere dodavatela x-)
Odpovedať
to phipholinka: Veeeeeeľmi pekne ti ďakujem za tvoju odozvu! Cenovú ponuku od f. Airsonic mám, je síce vyššia, ale ak si aj ty, ako aj ostatní s nimi spokojná, pôjdem tam. Pán Švehla je veľmi úslužný pán, vie poradiť a má k dispozícii aj ukážku prierezu zhotovených dverí (teda aspoň tak tvrdil). Na našom trhu okrem polských šuviksov, nie je toho veľa, preto ak majú slúžiť po celý život, asi treba do nich investovať... Ešte raz veľká vďaka!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?