Aké interiérové dvere do domu?

Ahojte, zakladám túto tému, lebo sa chystáme zariaďovať náš dom novými dverami a potrebovala by som Váš názor a odporúčania na dvere.
Odpovedať
1
2
11
fran super, aj my xceme vymenit dvere v byte, a neviem si rady
Odpovedať
my mame zarubne z masivneho dreva a v nich osadene posuvne dvere, zatial su deti male a vyhovuje nam to.
Odpovedať
mel, ak mozes a vies hod mi pls do IP, ze kto vam robil tie dvere :-)
Odpovedať
bubadlo ked sme kupili byt dvere boli na balkone oprete o stenu, my sme ich len namontovali
Odpovedať
kv1981 • Dnes o 18:59 Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s posuvnými interiérovými dverami.My musíme mať také, pretože máme malinký bungalov a chceme ušetriť miesto.No cenu sme si dali vyrátať jednému výrobcovi,má kvalitné drevo ale cena jedných posuvných dverí kombinovaných zo sklom bola 17 tis. Mne sa to zdá veľmi veľa. Pozná niekto nejakých kvalitných výrobcov, čo robia za nižšie ceny?
Odpovedať
kv1981, je jedna firma v Báči, ktorá robí aj posuvné interiérové dvere a veľmi kvalitné. Neviem ako sa volajú, iba poznám fi, ktorá ich v BA predáva.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako by som sa teda dopracovala k tomu výrobcovi?
Odpovedať
Bývaš v Komárne? To som si myslela, že do Báču nie je ďaleko a že sa to dá nejako zistiť, ale napíšem bývalému kolegovi a názov firmy sa pokúsim zistiť.
Odpovedať
ja som nasla vo vyhladavaci v baci firmu alfamobil kukni stranku
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem zatial
Odpovedať
pekné majú aj tu-naro len si vybrať.ja stále neviem ktoré :-N alebo sapeli
Odpovedať
Profilova fotka
My máme ohľadne dverí chaos už cca. vyše roka. Dnes sú súkromníci veľkí páni... Nakoniec sa nám podarilo u jednych zajednať, ale už čakáme na ne vyše troch mesiacoch. Sapeli má krásne a kvalitné dvere, ale drahé. Keďže my sme potrebovali dvere na mieru, k pôvodnej cene 17tis. nám prirátali + 45% z tej ceny, takže pridrahé dvere :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
A teraz mi napadlo, ak nepotrebujete na mieru, hotové dvere za skvelú cenu sa dajú kúpiť v BA - UDO (udo)
Odpovedať
to su dvere centurion.od nich sme pôvodne chceli,len je dosť problém s dodávkou a popletú ju.namiesto pravých ľavé a pod.
Odpovedať
My chceme renovovať dvere fóliou, aké máte skúsenosti? Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanaf svokrovci renovovali dvere tapetou s drevenym vzorom a dvere vyzeraju uplne exkluzivne.. a stalo ich to par koru ;-)
Odpovedať
my sme kupili v hornbachu interierove dvere,maju velmi velky vyber talianskych,aj polskych dveri v stojane,je tam aj rychla dodavka,co nam velmi vyhovovalo...pri kolonke "DVERE" neviete kde sa daju zohnat pekne moderne vesiaky do chodby??
Odpovedať
zuzanaf- my máme renovované dvere, spravené za 24 hod. plus cesta , vyšli dosť draho.
Odpovedať
nam robila dvere na mieru firma Sapeli (uz tu bola spominana). Mame aj odsuvacky aj klasicke dvere. Zatial sme spokojni, cena bola prijatelna ale dost dlho sme na ne cakali. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my zháňame dvere, ale cenami som mierne šokovaná, už máme vybraného dodávateľa, ale neviem, či nie je drahý, môžem sa opýtať, čo ste dali za jedny dvere? Celkovú cenu (dvere, zárubňa, montáž, kľučka), veľmi by ste mi pomohli sa zorientovať. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame dvere od firmy Ben, foliovane, cena bola velmi dobra a sme s nimi spokojni. Len im to trochu trvalo. Ale od vtedy je uz rok a snad sa uz rozbehli... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
K tym dveram; naham ich aj ja, bola som aj v Sapeli- dodavka 8 tyzdnov a cena obycajnych plnych dvier 9900 Skk ( zarubna, montaz, klucka, dvere), v porovnani s inymi firmami su drahsi aj o 20-30%. Teraz som v kontakte s jednou firmou, kt. ponuka v porovnani so Sapeli alebo Woodcote to iste, za cenu cca 7000 Skk, cize o 3000Skk lacnejsie a to uz podla mna stoji za to hladanie a dodavka je 4-max.6. tyzdnov,takze ak chces pavianica do konca tyzdna by som mala vyzistene presne ceny, tak ti hodim info do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak my sme si dali spravit interierove dvere od Madleniaka. Akurat tento tyzden ich maju doviezt, tak som zvedava. Velmi zavisi od toho, ake dvere chcete, ci masiv, drevotriesku, lamino a podobne... cena potom leti nenavratne do vysok.. samozrejme, cim blizsie k masivu, tym su dvere kvalitnejsie, lahsie sa maskuju skrabance, ale zase kazda minca ma dve strany... pri zariadovani hraju peniaze velikansku rolu...
Odpovedať
ako som uz pisala nam robila dvere firma Sapeli. Cakali sme na ne 3 mesiace :-( a stali nas 55 tis. T.j. jedne klasicke dvere vysli cez 9 tis. vratane montaze a kluciek. Mali sme problem, pretoze mame rozne hrubky murov, t.j. potrebovali sme niekoho kto nam vyrobi aj hrube zarubne na mieru a inu firmu sme nanasli. ;-(
Odpovedať
my mame talianske dvere Venere,ako som uz spominala,kupili sme ich v hornbachu,vysli nas do 30.000,- Sk troje dvere :-) .bola to super cena,boli najlacnejsi,co som obehala.u sapeli nas to vyslo o mnoho viac,tak som rada,ze sme nasli krasne dvere za skvelu cenu :) maju aj velmi pekne a moderne polske dvere,tie zacnaju tusim od 4.000,- so zarubnou
Odpovedať
Profilova fotka
ronny a to su laminatove alebo ake ste to kupili?
Odpovedať
ak niekto zhaňa int. dvere na zempline su fi. na dvere za dobre ceny, vaholz REN PARK, nemaju www stranku ako vždy, som ich objavila neskoro.
Odpovedať
Profilova fotka
dik baby, ja som našla doteraz najlepšie -13 000 za dvere z toho jedny atypické.... :-) to Iko: kontakt určite pošli, dik Byb máte skúsenosť s atypickými dverami (myslím tým napr. dlhšie dvere)? Má to niektorá z vás? :-)
Odpovedať
su z nejakeho kvalitneho systemu z PDF,vysvetlovali nam to,ale ja sa tomu aj tak nerozumiem,vyrabaju to taliani :) ,dovaza to firma mirolli,od ktorych to berie hornbach,preto maju asi najlepsie ceny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pavianca, my mame atyp dvere. Su az po strop a este aj zasuvne. Cena okolo 20tis. Chceme ich este v bielom aj so zarubnou, takze pekna palka 8-(
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?