Aké biele interiérové dvere vybrať?

Prosim poradte mi. Chcem biele interierove dvere, ale neviem z akeho materialu by mali byt aby co to vydrzali a aby na spojoch nebolo vidiet zajdete miesta. Ako je to s bielymi natieranymi dverami. Neobchytaju sa velmi? Poradte....
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
@aanka aj ja zacinam zvazovat biele dvere, ale o nich este nic neviem, musim nieco nastudovat. my budeme mat nejakou nahodou 3 rozne odtiene podlah, tam je aj tak problem doladit nejake drevo, biela sa mi pozdava ako fajn riesenie, s bielou nic nepokazim - aspon dufam :-D moji rodicia maju biele dvere cely zivot, mamina ich raz za 10 rokov pretrie farbou a 3-4x do roka sa musia cistit. ale aspon sme si zvykli chytat viac klucky ako dvere. ale podla mna teraz su take technologie, kde akekolvek pretieranie farbou odpada, len musim si to este overit
Odpovedať
@danula_ch Ahoj, videla som laminatove dvere s hladkym povrchom a tie mali len v platinovo bielej (kvazi vanilkova)- vyzerali trocha ako vo vyrobe, potom som videla biele natierane dvere so strukturou dreva, tie vyzerali nadherne ale robia sa len v rustikalnom style ( kopec drobnych okienok), co mne nesedi. A videla som aj biele lamino zo strukturou dreva tie boli najlepsie ale zase mali zle riesene hrany- uz na vystavenom kuse boli spinave. Takze to vyzeralo hrozne- biele dvere s hnedym pasikom dookola. neviem mozno od bielych dveri ocakavam vela, ale ked davam tolke peniaze chcem aby aj nejakych par rokov vyzerali.
Odpovedať
mame biele dvere aj lamino aj lak uplne hladke bez vystupkov,okienok-uplne obycajne. zidne spoje a zatial niesu ani spinave.
Odpovedať
Profilova fotka
@aanka no ja chcem bud drevo alebo dyhu, len nie rustikalne, pekne ciste linie. zajtra mam stretnutie so stolarom, tak od neho trochu povyzvedam ;-)
Odpovedať
danula nieje skoda platit za drevo,ktore natres na bielo?
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska mozno aj, ja nad tym rozmyslam len od vcera, takze nie som rozhodnuta. uvidime co mi da zajtrajsok, ake su moznosti, potom dam vediet
Odpovedať
tiez uvazujem nad bielymi dverami a najradsej by som tiez drevene.. mne sa praveze drevo natrete na bielo velmi paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame biele dvere -drevene kazetove ,matne .raz za dva mesiace ich umyvam ,inak nic.
Odpovedať
my mame tiez biele drevene dvere a som s nimi velmi spokojna. Sama som prekvapena, ze na to, ze su biele nie su nejako dopackane, iba raz za cas ich umyjem...
Odpovedať
mimi a prosim ta aku povrchovu upravu maju?
Odpovedať
Profilova fotka
@marlene kazetove dvere su rustikalne? vidno na nich aj strukturu dreva?
Odpovedať
Profilova fotka
my by sme chceli taketo, len inym sklom, ale neviem ci vyzneju dobre aj v bielej. co myslite? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vo svete je cca 90 % okien a dverí bielej farby a co sa týka udržby da sa to vyhotoviť viacerymi sposobmi a pri najhorsim nie je problem ich znova natriet.
Odpovedať
@aanka joj, to ti neviem povedat. Tie dvere maju asi 90 rokov, povodne boli take vanilkove, ale manzel ich na bielo premaloval. Mam v ich albume, tak sa mozes pozriet.
Odpovedať
Tak to budu poctive masivne drevene, tie sa dvere sa aj mne pacia, ale 500e sa mi zda vela, potrbujem 16ks :-|
Odpovedať
danula_ch urcite budu dobre vyzerat, aj mne sa paci ten typ
Odpovedať
Profilova fotka
@aanka myslis tie dvere co som dala foto? 500 eur?? fuha :-N . my ich potrebujeme len 5, len do izieb a do zadveria
Odpovedať
Nie, nie, myslim masivne dvere aj so zarubnou
Odpovedať
ja som mala od zaciatku jasno, ze chcem biele, akurat som nevedela, ci drevo, ci laminat, ale nakoniec /aj ked drevo milujem/ som sa rozhodla pre laminat. Pretoze aj tak u drevenych tu strukturu cez farbu neviediet, navyse drevo zevraj "pracuje", tak mi vsetci doporucili laminat, je tvrdsi a dobre sa udrzuje. Teraz mame v celom dome model Fest od Sapeli a jedny sklenene - Stylus...Tak snad budem spokojni :-)
Odpovedať
@evercila budete mať lesklé, alebo matné? mne sa páčia lesklé, no v Sapeli mi odporúčali matné Praktik... vraj super na údržbu.
Odpovedať
ja tiez chcem ist do bielych dveri, ale zaujimalo by ma ci nezazltnu casom, ani nemyslim od spiny, skor posobenim svetla...
Odpovedať
@tyli lesklé som nechcela, mám lesklú bielu kuchynu, a tolko dverí lestit, to uz by bolo asi vela, stacia mi tie jedny sklenene:-) My mame tie Fest v celom dome, kuk album, len nic-moc fotka:-)
Odpovedať
@evercila pozrela som si, pekné sú :-) čistia sa dobre?
Odpovedať
Mame biele matne. Drevo - dub natrete na bielo. Krasne je vidiet strukuru dreva, takze farbenim sa struktura dreva "nezabila".
Odpovedať
@tyli hej, ale zatial som ich nečistila:-))) máme ich asi 2 týždne:-) páčia sa mi a dúfam, že budú O.K.
Odpovedať
evercila pekne dvere :-) celkom ako nase aj klucka :-)
Odpovedať
@atlaska dik:-) biela je super! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danula -su klasicke "vienna" pridavam foto,len ho tu neviem otocit :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@aanka bohuzial aj tie nase by vysli okolo 500 eur aj so zarubnou, kvoli kalenemu sklu, co by sa tam malo dat, kedze je to velka plocha @lubak aj ja som stale za drevene, aj stolar mi potvrdil, ze strukturu dreva bude pekne vidiet. este pojdeme pozriet k nim do vyroby a uvidime to na vlasne oci. potom sa rozhodneme. @marlene krasne mate tie dvere :-)
Odpovedať
danula_ch Idem dnes pozriet laminatove vo vyrobe, tak som zvedava. Chcem urcite biele dvere najlepsie lamino so strukturou dreva v kvalitnom prevedeni, ale neviem, kde take najdem. Este sa pokusim hodit rec so stolarom.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?