Ahojte, ake dvere k bielosivej podlahe?

Zatial sme vybrali tmave wenge,nebude to velky kontrast? Poradte ake sa hodia. Poprip.foto potesi :-) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, takisto uz mame kupenu bielo - sivu podlahu. Dvere budeme mat orech tmavy rifla. Ale rozmyslali sme aj nad wenge. Orech tmavy nam prisiel ako taky kompromis.
Odpovedať
Dal by som bud dub alebo biele..
Odpovedať
Profilova fotka
@deniscek chcete tmavšie hej? mne by sa k bielosivej podlahe celkom pozdávalo aj niečo také ako morská tráva. Je to bledý typ, ale videl som to pri bielej podlahe a vyzeralo to dobre. Treba to zvážiť :)
Odpovedať
Určite k bledej podlahe tmavé dvere a tmavý nábytok a naopak k tmavej podlahe bledé dvere a bledý nábytok. Podlaha by mala byť v kontraste s dverami a nábytkom alebo o dva odtiene tmavšie alebo bledšie ako podlaha. My máme sivú podlahu a a orech tmavý dvere a je to pekné... Ak dáš rovankej farby dvere aj podlahu, tak to tam tie dvere radšej ani nedávaj!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Ja to mam takisto, pozri album. Kuchyna ma taku farbu - wenge. Dvere v albume este nemam, ale realne uz hej. Je to pekne. J
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali sivé dvere. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
máme podlahu bělený dub a k tomu bílé dveře; kontrast se mi nelíbí ani u dveří ani u nábytku (navíc mám ráda světlý interiér); ještě jsme zvažovali dveře z dubové dýhy, ale to už byla jiná cenová...
Odpovedať
Profilova fotka
@deniscek nie som si celkom isty ci k bielo sivej podlahe pojdu tmave dvere, ale mozno mam len zlu predstavivost.. mne by sa tam hodili biele dvere :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja by som odporučila k bielosivej podlahe dvere v nejakej tmavšej (kontrastnej) farbe, napr. antracit, wenge alebo dub milano, prípadne nejaký odtieň orech.
Odpovedať
teraz mam sivobielu podlahu dub cottage, a dvere orech tmavy ryfla - mam aj v albume. do noveho som uz volila dvere biele, k podlahe bieleny dub.
Odpovedať
my sme k takejto bledosivej podlahe volili dvere farby SIBIRSKY DUB lebo wenge mi prisla ako velky kontrast. Fotku mam v albume ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne pride wenge ako dost velky kontrast, skus nieco bledsie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my máme bielo sivu podlahu a máme biele dvere :-)...tmave si neviem k tomu nejak predstaviť :-)
Odpovedať
Ahoj ja by som dal určite oblozkovu zarubnu vo farbe podlahy a dvere biele . Je to taký kompromis a aj vyzerať to bude dobre. My sice nebudeme mať sivú podlahu ale kombinácia bude podobná. Posielam link : http://www.google.sk/search?q=dre+dve...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?